F Warner και DC ετοιμάζουν ταινία για έναν υπερήρωα...της μίας ώρας! - FilmBoy Warner και DC ετοιμάζουν ταινία για έναν υπερήρωα...της μίας ώρας! - FilmBoy
  • Latest News

    Warner και DC ετοιμάζουν ταινία για έναν υπερήρωα...της μίας ώρας!


    Ενόσω οι fanboys λυσομανάνε με το #RestoreTheSnyderVerse ζητώντας από την Warner Bros να δώσει την άδεια στον Zack Snyder να συνεχίσει το DCEU όπως αρχικά είχε σχεδιάσει, η εταιρία συνεχίζει ακάθεκτη να σχεδιάζει τα επόμενα "ανεξάρτητα" βήματα του σύμπαντος, βάζοντας μπρος τη διασκευή του Hourman!

    Ο ήρωας των Ken Fitch & Bernard Baily έκανε τη πρώτη του εμφάνιση το 1940, ωστόσο ποτέ δεν απέκτησε τεράστια δημοφιλία. 
    Τα τελευταία χρόνια ο Hourman βγήκε από τον πάγο με κάποιες μικρές εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά Legends of Tomorrow και Stargirl, που φαίνεται πως άνοιξαν την όρεξη στην Warner η οποία, σύμφωνα με το Deadline, παρήγγειλε από τους Gavin James & Neil Widener (San Andreas 2) το σενάριο της πρώτης κινηματογραφικής του ταινίας.

    O Hourman είναι το alter ego του Rex Tyler, ενός ταλαντούχου χημικού που δημιουργεί μια νέα ουσία με το όνομα Miraclo η οποία προσφέρει υπερφυσική δύναμη και αντοχή αλλά μόνο για μία ώρα!

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τη παραγωγή της ταινίας δεν θα αναλάβει η ίδια η Warner αλλά η Chernin Entertainment, μια ανερχόμενη εταιρία με αρκετές επιτυχίες όπως τη πρόσφατη τριλογία Planet of the Apes και το οσκαρικό Ford v Ferrari, η οποία δεν έχει ξανασυνεργαστεί ποτέ με την Warner ενώ δεν έχει ξανασχοληθεί ποτέ και με το είδος των superhero movies.

    Αυτό ίσως να σημαίνει πως το Hourman θα είναι "ανεξάρτητο", εκτός δηλαδή DCEU, ενώ δε νομίζω να παρεξηγηθεί κανείς αν έκανα τη πρόβλεψη πως θα καταλήξει απευθείας στο HBO Max.

    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Warner και DC ετοιμάζουν ταινία για έναν υπερήρωα...της μίας ώρας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top