F Thunder Force trailer: Κινδυνεύετε; Οι σούπερ Melissa McCarthy & Octavia Spencer θα έρθουν να σας σώσουν...μάλλον! - FilmBoy Thunder Force trailer: Κινδυνεύετε; Οι σούπερ Melissa McCarthy & Octavia Spencer θα έρθουν να σας σώσουν...μάλλον! - FilmBoy
  • Latest News

    Thunder Force trailer: Κινδυνεύετε; Οι σούπερ Melissa McCarthy & Octavia Spencer θα έρθουν να σας σώσουν...μάλλον!


    Μπορεί ο Ben Falcone να είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου, όμως είναι ένας κακός σκηνοθέτης και σεναριογράφος κάτι που αποδεικνύει με κάθε του ταινία (Tammy, The Boss, Life of the Party, Superintelligence), τραβώντας κάτω μαζί του και την εξαιρετικά ταλαντούχα συμβία του Melissa McCarthy.

    Στη νέα τους συνεργασία με τίτλο Thunder Force, η ιστορία μας βάζει σε έναν κόσμο που έχει γεμίσει με σούπερ-εγκληματίες με την επιστήμονα Emily Stanton να έχει αναπτύξει μια μέθοδο που δίνει υπερδυνάμεις σε απλούς ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να τους αντιμετωπήσουν. 
    Μια παλιά φίλη της Emily, η Lydia μια μέρα την επισκέπτεται στο χώρο εργασίας της και κατά λάθος γίνεται πειραματόζωο αυτής της μεθόδου με αποτέλεσμα να αποκτήσει υπερφυσική μυϊκή δύναμη. 
    Η Emily δεν μπορεί να αφήσει την φίλη της μόνη, έτσι μπαίνει κι αυτή στο κόλπο αποκτώντας την ικανότητα να γίνεται αόρατη και μαζί τα βάζουν με τον διαβολικό The King.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Octavia Spencer (The Witches), Bobby Cannavale (Spy), Jason Bateman (Game Night), Melissa Leo (The Equalizer 2) και Pom Klementieff (Avengers: Endgame).

    Το Thunder Force θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Thunder Force trailer: Κινδυνεύετε; Οι σούπερ Melissa McCarthy & Octavia Spencer θα έρθουν να σας σώσουν...μάλλον! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top