F Kung Fu trailer: Η θρυλική σειρά πολεμικών τεχνών των 70s, αλλάζει εποχή και φύλο και έρχεται στο CW από τον δημιουργό του Arrowverse! - FilmBoy Kung Fu trailer: Η θρυλική σειρά πολεμικών τεχνών των 70s, αλλάζει εποχή και φύλο και έρχεται στο CW από τον δημιουργό του Arrowverse! - FilmBoy
  • Latest News

    Kung Fu trailer: Η θρυλική σειρά πολεμικών τεχνών των 70s, αλλάζει εποχή και φύλο και έρχεται στο CW από τον δημιουργό του Arrowverse!



    Λίγο λόγω ηλικίας, λίγο λόγω γούστου, η θρυλική σειρά Kung Fu που εκτόξευσε (έστω και για λίγο) τη καριέρα του David Carradine ποτέ δε με απασχόλησε, έτσι όταν πριν περίπου πριν 4 χρόνια ο Greg Berlanti του Arrowverse ανακοίνωσε πως βάζει μπρος ένα θηλυκό reboot της, η αντίδραση μου ήταν... "ούτε κρύο, ούτε ζέστη", αντίθετα με πολλούς που έπεσαν να τον φάνε!

    Μετά από μια όχι ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία παραγωγής, με τη σειρά να αλλάζει σεναριογράφο και κανάλι, το Kung Fu είναι έτοιμο για τη πρεμιέρα του.

    Σύμφωνα με τη νέα ιστορία, η Nicky Chen είναι μια 25άρα Κινεζο-Αμερικανή που ζει στο San Francisco και αποφασίζει να παρατήσει τη νομική σχολή και να ταξιδέψει σε ένα απομονωμένο μοναστήρι Shaolin στη Κίνα για να βρει τη ψυχική της ισορροπία. 
    Όταν όμως επιστρέφει, βρίσκει τη γειτονιά της πνιγμένη στη βία και την εγκληματικότητα και αξιοποιώντας τις πολεμικές τέχνες που διδάχτηκε, αποφασίζει να αναλάβει δράση, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον δολοφόνο του μέντορά της.

    Τα ηνία της σειράς κρατάει η Christina M. Kim (Blindspot) και πρωταγωνιστούν οι Olivia Liang (Legacies), Tzi Ma (Wu Assassins), Kheng Hua Tan (Marco Polo), Jon Prasida (Tomorrow, When the War Began), Eddie Liu (The Waiting Room), Gavin Stenhouse (Allegiance) και Tony Chung.

    Το νέο Kung Fu θα κάνει πρεμιέρα στο TheCW στις 7 Απριλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kung Fu trailer: Η θρυλική σειρά πολεμικών τεχνών των 70s, αλλάζει εποχή και φύλο και έρχεται στο CW από τον δημιουργό του Arrowverse! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top