F Ο μεγάλος εραστής εγέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλε, στη νέα διασκευή του Casanova's Homecoming με τον Toni Servillo! - FilmBoy Ο μεγάλος εραστής εγέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλε, στη νέα διασκευή του Casanova's Homecoming με τον Toni Servillo! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο μεγάλος εραστής εγέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλε, στη νέα διασκευή του Casanova's Homecoming με τον Toni Servillo!


    Το 1918, ο Αυστριακός συγγραφέας Arthur Schnitzler εξέδωσε το Casanovas Heimfahrt (Casanova's Homecoming), ένα μυθιστόρημα που εξιστορούσε τις φανταστικές περιπέτειας του διάσημου Giacomo Casanova, όταν εκείνος είχε φτάσει τα 53 και ζούσε αυτοεξόριστος στην Μάντουα, και συνάντησε την Marcolina, μια πρωτο-φεμινίστρια!

    Το βιβλίο διασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1992 από τον Édouard Niermans με πρωταγωνιστή τον Alain Delon και σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, σύμφωνα με το Variety, θα δούμε μία νέα διασκευή του, αυτή τη φορά ιταλικής παραγωγής, από τα χέρια ενός... παλιού γνωστού, του Gabriele Salvatores των Mediterraneo, I'm Not Scared και Quo Vadis, Baby.

    Η ταινία θα έχει δύο παράλληλες ιστορίες, η πρώτη με την προαναφερόμενη ιστορία του Casanova με τη δεύτερη να λαμβάνει χώρα στο παρόν και να έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν 60άρη σκηνοθέτη που γυρίζει ταινία με αυτή την ιστορία, και κατά τη διάρκεια ερωτεύεται και αφήνει έγκυο μια πολύ νεαρή κοπέλα.

    Ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως ο Salvatores σκοπεύει να γυρίσει το κομμάτι του Casanova έγχρωμο, ενώ την ιστορία με τον σκηνοθέτη ασπρόμαυρη!

    Όσο για το cast, ο Toni Servillo των La Grande Bellezza και Loro, θα έχει το ρόλο του προαναφερόμενου μπερμπάντη σκηνοθέτη, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί οι άλλοι ηθοποιοί.

    Το κόστος του Il Ritorno di Casanova υπολογίζεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο στη Βενετία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο μεγάλος εραστής εγέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλε, στη νέα διασκευή του Casanova's Homecoming με τον Toni Servillo! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top