F Life of the Party trailer: Γιατί η Melissa McCarthy ΕΙΝΑΙ η ψυχή του πάρτι! - FilmBoy Life of the Party trailer: Γιατί η Melissa McCarthy ΕΙΝΑΙ η ψυχή του πάρτι! - FilmBoy
  • Latest News

    Life of the Party trailer: Γιατί η Melissa McCarthy ΕΙΝΑΙ η ψυχή του πάρτι!


    Αγαπάμε Melissa McCarthy
    Είναι από τα πιο αυθεντικά κωμικά ταλέντα του Hollywood, ανεξαρτήτως φύλου. 
    Επίσης χαιρόμαστε που έχει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Ben Falcone …αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτή μεταφράζεται σωστά και στη μεγάλη οθόνη.

    Δυστυχώς δε μας άκουσαν και μετά τα άκρως αποτυχημένα Tammy και The Boss, το ζευγάρι επιστρέφει με μια νέα κωμωδία, το Life of the Party.

    Σε αυτή, η McCarthy υποδύεται την Deanna, μια σύζυγος και μητέρα που, όταν ο άνδρας της ξαφνικά τη παρατάει και η κόρη της έχει μεγαλώσει και έχει φύγει για σπουδές, αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να κάνει όσα δεν μπόρεσε, και πρώτα απ’ όλα να σπουδάσει…στο ίδιο κολλέγιο με τη κόρη της!

    Αλήθεια είναι ότι το Life of the Party δε φαίνεται τόσο κακό όσο οι προηγούμενες συνεργασίες του ζευγαριού, με το trailer να προσφέρει 2-3 πραγματικά αστείες στιγμές. 
    Ελπίζουμε αυτές να μην είναι και οι μοναδικές.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Julie Bowen και Matt Walsh.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Life of the Party trailer: Γιατί η Melissa McCarthy ΕΙΝΑΙ η ψυχή του πάρτι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top