F The Boss trailer: Δε θέλεις να μπλέξεις με τη μαμά Melissa McCarthy! - FilmBoy The Boss trailer: Δε θέλεις να μπλέξεις με τη μαμά Melissa McCarthy! - FilmBoy
  • Latest News

    The Boss trailer: Δε θέλεις να μπλέξεις με τη μαμά Melissa McCarthy!


    Η Melissa McCarthy έχει ένα καλό σερί επιτυχημένων κωμωδιών, ειδικά μετά το Bridesmaids το 2011.

    Μετά το Indentity Thief, το The Heat, το St. Vincent και το Spy, και λίγο πριν το επερχόμενο reboot του Ghostbusters, η πληθωρική Αμερικανίδα κωμικός έρχεται με το The Boss, στο ρόλο της επιτομής της φοβερής, επιθετικής και αμείλικτης επιχειρηματία / μαμά που καταστρέφεται και ξεκινά από την αρχή.

    Η Michelle Darnell (McCarthy) έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών, αλλά μόλις αποφυλακίζεται επανέρχεται έτοιμη να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

    Δεν πειράζει που αυτό το καινούργιο έχει ως αποτέλεσμα το …ξεκαθάρισμα λογαριασμών δύο αντιμαχόμενων ομάδων μαθητριών στη τάξη της εγγονής της.

    Η McCarthy κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, προφανώς το παρακάνει με την επιθετικότητα (πέφτουν κάτι χαστούκια…) και βέβαια, κάνει δύσκολη τη ζωή της Kristen Bell (την …Νάντια Μπουλέ της Αμερικής, την οποία πάντα χαίρομαι να τη βλέπω).

    Σκηνοθέτης είναι ο Ben Falcone, σύζυγος στη πραγματική ζωή της Melissa McCarthy, ενώ στο cast βρίσκουμε και τους Peter Dinklage, Kathy Bates, Kristen Schaal και άλλους.

    Το The Boss κυκλοφορεί στις 8 Απριλίου 2016 στους κινηματογράφους της Αμερικής.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Boss trailer: Δε θέλεις να μπλέξεις με τη μαμά Melissa McCarthy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top