F The Equilizer trailer: Ο προστάτης των αδυνάτων επιστρέφει στη tv με πρωταγωνίστρια την Queen Latifah! - FilmBoy The Equilizer trailer: Ο προστάτης των αδυνάτων επιστρέφει στη tv με πρωταγωνίστρια την Queen Latifah! - FilmBoy
  • Latest News

    The Equilizer trailer: Ο προστάτης των αδυνάτων επιστρέφει στη tv με πρωταγωνίστρια την Queen Latifah!


    Το 1985 έκανε πρεμιέρα στο CBS η τηλεοπτική σειρά του Richard Lindheim (που άφησε τη τελευταία του πνοή πριν λίγες μέρες!) The Equalizer με τον Edward Woodward στο ρόλο του Robert McCall, ενός βετεράνου πρώην πράκτορα μιας μυστηριώδους οργάνωσης, που προσπαθεί να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του παρελθόντος προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που δεν έχουν που αλλού να στραφούν. 
    Το 1989 η σειρά ολοκληρώθηκε όμως 25 χρόνια αργότερα, ο McCall επέστρεψε, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη με τον Denzel Washington με ένα αρκετά καλό πρώτο φιλμ αλλά ένα πολύ μέτριο δεύτερο, που ουσιαστικά έδωσε τέλος στη κινηματογραφική του πορεία.

    Αυτό το τέλος όμως δεν ήταν και το οριστικό μιας και ο ήρωας μπορεί να μην είχε μέλλον στη μεγάλη οθόνη αλλά το CBS θεώρησε πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα του ip και να το επαναφέρει στην αρχική του μορφή, σε τηλεοπτική σειρά, έτσι κι έγινε..

    Το νέο The Equalizer ακολουθεί το trend της εποχής και αλλάζει το φύλο του πρωταγωνιστή, με αποτέλεσμα ο Robert να γίνεται Robyn και η Queen Latifah (When the Street Lights Go On) να παίρνει τον βασικό ρόλο.

    Τα ηνία της σειράς κρατούν οι Andrew W. Marlowe & Terri Edda Miller (Castle) με τους Chris Noth (The Good Wife), Tory Kittles (Colony), Lorraine Toussaint (Rosewood), Liza Lapira (9JKL) και Adam Goldberg (Taken) να συμπρωταγωνιστούν.
    Το The Equalizer θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Equilizer trailer: Ο προστάτης των αδυνάτων επιστρέφει στη tv με πρωταγωνίστρια την Queen Latifah! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top