F Το CBS παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy Το CBS παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy
  • Latest News

    Το CBS παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers)


    Μετά τα ABC (εδώ) και FOX (εδώ), το αφιέρωμά μας στις σειρές της νέας σεζόν συνεχίζεται με το κανάλι CBS
    Πάμε να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει στη Sony


    SEAL Team (27 Σεπτεμβρίου)




    Αν υπάρχει κάτι που αγαπούν οι Αμερικάνοι είναι ο πόλεμος και το CBS σε ρόλο recruiter παρουσιάζει την συναρπαστική (και επικίνδυνη) ζωή μιας ομάδας βατραχανθρώπων, τις αποστολές τους ανά τον κόσμο αλλά και τη ζωή τους στη πατρίδα. 

    Δημιουργός του SEAL Team είναι ο Benjamin Cavell (Justified) με πρωταγωνιστές τους David Boreanaz (Bones), Max Thieriot (Bates Motel), Neil Brown Jr (Insecure), A.J. Buckley (Murder in the First), Jessica Paré (Mad Men) και Toni Trucks (Franklin & Bash).






    S.W.A.T. (2 Νοεμβρίου)


    Reboot της κλασσικής σειράς των 70's και της αντίστοιχης ταινίας του 2003, το S.W.A.T., μας βάζει στα άδυτα μιας ειδικής μονάδας της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που υπό την ηγεσία του αρχιφύλακα Daniel “Hondo” Harrelson ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους για να προστατεύσουν τη κοινωνία. 

    Μια δημιουργία του Aaron Rahsaan Thomas (CSI: NY) με πρωταγωνιστές τους Shemar Moore (Criminal Minds), Stephanie Sigman (Narcos), Alex Russell, Jay Harrington (Benched), Lina Esco (Kingdom), Kenny Johnson (Bates Motel) και Peter Onorati (Murder in the First). 
    Το πιλότο σκηνοθέτησε ο Justin Lin (Star Trek Beyond).




    Wisdom of the Crowd (1 Οκτωβρίου)


    Ο Jeffrey Tanner είναι ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας της Silicon Valley που μετά τη δολοφονία της κόρης του, δημιουργεί μια crowdsourcing πλατφόρμα με το όνομα Sophe ώστε να μπορεί ο καθένας να βοηθήσει στην διαλεύκανση του εγκλήματος. 
    Η μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος, τον εμπνέει να επεκτείνει τη χρήση της και σε άλλες υποθέσεις. 

    Το Wisdom of the Crowd είναι μια δημιουργία του Ted Humphrey (The Good Wife) με πρωταγωνιστές τους Jeremy Piven (Mr Selfridge), Richard T. Jones (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Blake Lee (Mixology), Natalia Tena (Game of Thrones), Monica Potter (Parenthood) και Jake Matthews (Bosch).


    Wisdom of the Crowd - trailer from krsk on Vimeo.



    9JKL (2 Οκτωβρίου)



    Εμπνευσμένος από τη προσωπική ζωή του πρωταγωνιστή, η οικογενειακή κωμωδία 9JKL έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Josh Roberts, έναν φρεσκοχωρισμένο ηθοποιό που επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για να βρει τα πατήματά του αλλά καταλήγει να ζει σε μια πολυκατοικία ακριβώς δίπλα στους γονείς του από τη μία και στον αδερφό του και την οικογένειά του από την άλλη.
    Τον έχουν κάνει σάντουιτς και επεμβαίνουν συνεχώς στα προσωπικά του, έτσι ήρθε η ώρα να βάλουν και αυτός τα όριά του. 

    Πρωταγωνιστούν οι Mark Feuerstein (Royal Pains), Elliott Gould (Doubt), Linda Lavin (How to Be a Latin Lover), David Walton (About a Boy), Liza Lapira (Con Man) και Matt Murray (Eyewitness).


    9JKL - trailer from krsk on Vimeo.



    Me, Myself & I (25 Σεπτεμβρίου)



    Το Me, Myself & I μας συστήνει τον Alex Riley, έναν άνδρα στις τρεις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, στα 14 του το 1991, στα 40 του σήμερα και στα..65 του το 2042! 
    Μέσα από αυτές τις στιγμές, ο Alex ανακαλύπτει ότι η ζωή του δεν στιγματίστηκε από τις άσχημες στιγμές αλλά από τον τρόπο που τις αντιμετώπισε.

    Πρωταγωνιστούν οι Bobby Moynihan (Saturday Night Live), Jack Dylan Grazer και John Larroquette (The Librarians). 
    Mehh...


    Me, Myself & I - trailer from krsk on Vimeo.



    Young Sheldon (25 Σεπτεμβρίου)



    Το The Big Bang Theory ετοιμάζεται να επιστρέψει για την 11η σεζόν του, ενώ έχει σίγουρη ακόμα μία. 
    Η σειρά έχει κουράσει εδώ και χρόνια και ενώ πολλοί είναι αυτοί που απορούν γιατί ακόμα συνεχίζεται, οι παραγωγοί, μετά από προτροπή του ίδιου του Jim Parsons, μας παρουσιάζουν το spin-off Young Sheldon, που παρουσιάζει τη παιδική ζωή του ανεκδιήγητου Sheldon Cooper. 

    Πρωταγωνιστεί ο μικρός Iain Armitage (Big Little Lies), με την Zoe Perry (Scandal) να υποδύεται τη μητέρα του, τον Lance Barber (It's Always Sunny in Philadelphia) τον πατέρα του και τους Montana Jordan και Raegan Revord τα δύο αδέρφια του.


    Young Sheldon - trailer from krsk on Vimeo.



    Instinct (μεσοσεζόν)



    Ο Dylan Reinhart είναι ένας ταλαντούχος συγγραφέας καθηγητής πανεπιστημίου που ζει μια ήρεμη ζωή διδάσκοντας ψυχοπαθητική συμπεριφορά. 
    Όταν η ντετέκτιβ Lizzie Needham ζητάει τη βοήθειά του για να πιάσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο που χρησιμοποιεί το πρώτο βιβλίο του καθηγητή ως “οδηγό”, εκείνος αποφασίζει να βγει από το “σύνταξη” και να επανενεργοποιήσει τις ικανότητές του ως πρώην πράκτορας της CIA. 

    Η σειρά βασίζεται στο ακυκλοφόρητο ακόμα βιβλίο του James Patterson (Zoo), με τον Michael Rauch (Royal Pains) να κρατάει τα ηνία της σειράς, τον Marc Webb (The Amazing Spider-Man) να σκηνοθετεί τον πιλότο και τους Alan Cumming (The Good Wife), Bojana Novakovic (Shameless), Naveen Andrews (Sense8), Daniel Ings (Lovesick) και Khandi Alexander (Scandal).

    *Με τη πρεμιέρα της σειράς να αργεί, το trailer δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο.


    By the Book (μεσοσεζόν)


    Τελειώνουμε με μία ακόμη κωμωδία, την οποία θα δούμε πιθανότατα με το νέο έτος, με ήρωα τον Chip Curry, έναν κριτικό κινηματογράφου για μια μεγάλη εφημερίδα της Νέας Υόρκης, ο οποίος, μετά το θάνατό ενός καλού του φίλου, αποφασίζει να ακολουθήσει ένα πνευματικό ταξίδι ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος. 

    Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο The Year of Living Biblically του A. J. Jacobs, με τον Patrick Walsh (2 Broke Girls) στα ηνία και πρωταγωνιστές τους Jay R. Ferguson (The Real O'Neals), Lindsey Kraft (Grace and Frankie), Ian Gomez (Supergirl), David Krumholtz (The Good Wife), Tony Rock (Mann and Wife) και Camryn Manheim (Person of Interest).


    BTB 2018 Trailer from tvpromos2017 on Vimeo.


    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το CBS παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top