F Ο Taron Egerton θα προσπαθήσει να παγιδέψει τον Paul Walter Hauser στη νέα σειρά του Apple TV+ - FilmBoy Ο Taron Egerton θα προσπαθήσει να παγιδέψει τον Paul Walter Hauser στη νέα σειρά του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Taron Egerton θα προσπαθήσει να παγιδέψει τον Paul Walter Hauser στη νέα σειρά του Apple TV+


    Έχει υποδυθεί τον Elton John, τον Robin Hood, ενώ είναι και ο κεντρικός ήρωας της σειράς ταινιών Kingsman
    Παρά ταύτα, ο Taron Egerton δεν μπορώ να πω που έχει ακόμα καταφέρει να καθιερωθεί στις συνειδήσεις μας ως ένας πρωταγωνιστής πρώτου μεγέθους. 
    Δεν κάνει λοιπόν ιδιαίτερη έκπληξη η είδηση πως ο νεαρός και αδιαμφισβήτητα ταλαντούχος Άγγλος ηθοποιός θα κάνει σύντομα μια στάση στη μικρή οθόνη.

    Σύμφωνα με το /Film, ο Taron Egerton θα έρθει αντιμέτωπος με τον Paul Walter Hauser (Richard Jewell) στην true-crime δραματική σειρά In With the Devil που βασίζεται στα απομνημονεύματα του James Keene.

    Ο Keene μεγάλωσε σε μια κακόφημη συνοικία του Chicago. 
    Παρότι γιος αστυνομικού, γρήγορα έμπλεξε με την παρανομία και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση. 
    Μόλις λίγους μήνες αργότερα, ο Keene δέχτηκε επίσκεψη από τον εισαγγελέα που τον καταδίκασε, λέγοντάς του πως έχει αναλάβει την υπόθεση ενός άνδρα με το όνομα Larry Hall, ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή και τη δολοφονία ενός 15χρονου κοριτσιού, ενώ θεωρείται βασικός ύποπτος για το θάνατο 19 ακόμα νεαρών κοριτσιών. 
    Χωρίς όμως αποδείξεις, υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποφυλάκισης του, και εκεί ακριβώς ο εισαγγελέας θέλει τη βοήθεια του Keene, τάζοντας του άμεση αποφυλάκιση αν καταφέρει να κάνει τον Hall να ομολογήσει.

    Το σενάριο των 6 επεισοδίων θα γράψει ο Dennis Lehane (Mr. Mercedes), ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Βέλγος Michael R. Roskam (Racer and the Jailbird).
    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στη Νέα Ορλεάνη, με τη σειρά να έχει κλείσει θέση στο Apple TV+.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Taron Egerton θα προσπαθήσει να παγιδέψει τον Paul Walter Hauser στη νέα σειρά του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top