F Ο σκηνοθέτης του Gräns θέλει να κάνει τα κόκκαλα του Shakespeare να τρίζουν, με τη νέα εκδοχή του Hamlet! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Gräns θέλει να κάνει τα κόκκαλα του Shakespeare να τρίζουν, με τη νέα εκδοχή του Hamlet! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Gräns θέλει να κάνει τα κόκκαλα του Shakespeare να τρίζουν, με τη νέα εκδοχή του Hamlet!


    Αρκετούς τους ενθουσίασε, όμως δεν είναι διόλου λίγοι αυτοί που δεν είχαν να εκφράσουν παρά απέχθεια για τη ταινία. Σε κάθε περίπτωση, το Gräns απασχόλησε πολύ και πολλούς, με τον δημιουργό του Ali Abbasi να είναι έτοιμος για το επόμενό του βήμα.

    Σύμωνα με το /Film, ο Ιρανοδανός δημιουργός δουλεύει πάνω σε μια νέα διασκευή του Hamlet, με μια σημαντική διαφορά, ο ομώνυμος πρίγκιπας θα είναι γυναίκα!

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δημιουργός, "ο Shakespeare έκλεψε την ιστορία από εμάς. Τώρα ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω και να παρουσιάσουμε μια τόσο αιματοβαμμένη εκδοχή που θα τρίζουν τα κόκκαλά του. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον Αμλετ και πάλι μεγάλο!"

    Το σενάριο έγραψε ο Sjón Sigurdsson με το project να έχει ήδη βρει την πρωταγωνήστριά του στο πρόσωπο της Noomi Rapace (The Secrets We Keep).

    Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο του 2021.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Gräns θέλει να κάνει τα κόκκαλα του Shakespeare να τρίζουν, με τη νέα εκδοχή του Hamlet! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top