F The Tax Collector trailer: Ο "εισπράκτορας" Shia LaBeouf μπλέκει με γκάνγκστερ στη νέα ταινία του David Ayer - FilmBoy The Tax Collector trailer: Ο "εισπράκτορας" Shia LaBeouf μπλέκει με γκάνγκστερ στη νέα ταινία του David Ayer - FilmBoy
  • Latest News

    The Tax Collector trailer: Ο "εισπράκτορας" Shia LaBeouf μπλέκει με γκάνγκστερ στη νέα ταινία του David Ayer



    Από τα πρώτα του βήματα ως σεναριογράφος και λίγο αργότερα και σκηνοθέτης, ποτέ δεν κατάφερε να έχει μια ποιοτική σταθερότητα στις δουλειές του. 
    Είναι ο άνθρωπος που μας έδωσε τα End of Watch και Fury αλλά είναι και ο άνθρωπος που μας έδωσε τα Sabotage, Suicide Squad και Bright
    Κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει από τον David Ayer και ελπίζουμε η νέα του ταινία The Tax Collector να βρεθεί στη πρώτη λίστα.



    Ο David και ο Creeper είναι οι "εφοριακοί" του γκάνγκστερ Wizard με αποστολή να εισπράττουν ένα ποσοστό από τις παράνομες αγοραπωλησίες των μικρότερων συμμοριών της περιοχής του. 
    Όταν όμως ο παλιός αντίπαλος του Wizard επιστρέφει από το Μεξικό στο Λος Άντζελες, η θέση τους απειλείται και ο David βρίσκεται στη απελπιστική θέση να προστατεύσει αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο, την οικογένειά του.

    Πρωταγωνιστούν οι Bobby Soto (The Quarry), Shia LaBeouf (The Peanut Butter Falcon), George Lopez (El Chicano) και Cinthya Carmona (East Los High).

    Το The Tax Collector θα γίνει ταυτόχρονα διαθέσιμο στους αμερικάνικους κινηματογράφους αλλά και σε digital στις αρχές Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tax Collector trailer: Ο "εισπράκτορας" Shia LaBeouf μπλέκει με γκάνγκστερ στη νέα ταινία του David Ayer Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top