F Wander trailer: Aaron Eckhart & Tommy Lee Jones βουλιάζουν στη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy Wander trailer: Aaron Eckhart & Tommy Lee Jones βουλιάζουν στη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    Wander trailer: Aaron Eckhart & Tommy Lee Jones βουλιάζουν στη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου


    Μπορεί κανένας από τους δυο τους να μη βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας τους, όμως το ταλέντο τους είναι αδιαμφησβήτητο και μια συνεργασία των Aaron Eckhart (Midway) και Tommy Lee Jones (Ad Astra) δε μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους.

    Ο Arthur είναι ένας ψυχικά ασταθής ιδιωτικός ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να ερευνήσει έναν ύποπτο θάνατο στη μικρή πόλη Wander. Τα μυστικά και τα ψέματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος τον κάνουν να πιστεύει πως αυτή η υπόθεση συνδέεται κάπως με το θάνατο της κόρης του, και βυθιζόμενος όλο και πιο βαθιά στη παράνοια, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη μανία από τη πραγματικότητα και να βρει την άκρη του νήματος.

    Το Wander είναι η νέα ταινία του δημιουργικού διδύμου April Mullen & Tim Doiron που πριν καμιά δεκαετία μας είχαν απασχολήσει με τα Dead Before Dawn και GravyTrain και έκτοτε περιορίστηκαν στη μικρή οθόνη.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Katheryn Winnick (The Dark Tower), Heather Graham (Half Magic) και Raymond Cruz (The Curse of la Llorona).

    Το Wander θα βγει σε vod στις 4 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wander trailer: Aaron Eckhart & Tommy Lee Jones βουλιάζουν στη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top