F Half Magic trailer: Η Heather Graham σκηνοθετεί μια κωμωδία για τη γυναίκα και το σεξ - FilmBoy Half Magic trailer: Η Heather Graham σκηνοθετεί μια κωμωδία για τη γυναίκα και το σεξ - FilmBoy
  • Latest News

    Half Magic trailer: Η Heather Graham σκηνοθετεί μια κωμωδία για τη γυναίκα και το σεξ


    Για κάποιο αδιευκρίνιστο (;) λόγο, αν με ρωτούσαν τι είδους ταινία θα έκανε η Heather Graham αν αποφάσιζε να σκηνοθετήσει, θα έλεγα ‘μια ταινία για το σεξ’.

    Σήμερα λοιπόν, και επειδή το FilmBoy έχει την 6η αίσθηση σε ότι αφορά το σινεμά (…), η Momentum Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο trailer μιας ανεξάρτητης ρομαντικής κωμωδίας με τίτλο Half Magic, η οποία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Heather Graham και η οποία ασχολείται με την ενδυνάμωση των γυναικών στις σχέσεις, στον χώρο εργασίας και στο σεξ.

    Η ίδια η Graham πρωταγωνιστεί, μαζί με τις Angela Kinsley και Stephanie Beatriz, αλλά και τους Jason Lewis, Thomas Lennon και Chris D’Elia.

    Το Half Magic της Heather Graham διερευνά θέματα γυναικείας φύσεως μέσω του σεξ, της δουλειάς και της φιλίας. 
    Οι τρεις γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες με την κυριαρχία (ποια;) των ανδρών και θα χρησιμοποιήσουν τη νεοσυσταθείσα αδελφότητα τους για να στηρίξουν η μία την άλλη και να καταλάβουν ότι πρέπει πρώτα να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους πριν κάνουν οτιδήποτε άλλο. 

    Δε σχολιάζω γιατί είναι χρονιάρες μέρες.
    Το Half Magic θα βγει στην Αμερική στις 23 Φεβρουαρίου 2018.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Half Magic trailer: Η Heather Graham σκηνοθετεί μια κωμωδία για τη γυναίκα και το σεξ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top