F Ο Colin Firth θα τα βάλει με τέρατα-ζόμπι στο νέο anime adaptation! - FilmBoy Ο Colin Firth θα τα βάλει με τέρατα-ζόμπι στο νέο anime adaptation! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Colin Firth θα τα βάλει με τέρατα-ζόμπι στο νέο anime adaptation!


    Ίσως η συμμετοχή του στα Kingsman του άνοιξε την όρεξη ή μπορεί και να είναι όντως ένας "κομιξάκιας", πάντως ο Colin Firth σίγουρα δεν ήταν το πρόσωπο που θα φανταζόμασταν να πρωταγωνιστεί στη κινηματογραφική διασκευή του Zombie Brother!

    Το Zombie Brother (Shi Xiong στο πρωτότυπό του) είναι μια κινέζικη σειρά digital comics του Jia Haibo με πάνω από 28 δισεκατομμύρια views, η οποία διασκευάστηκε σε τηλεοπτική σειρά, η οποία με τη σειρά της είχε 3,7 δισεκατομμύρια views!

    Με τέτοιους αριθμούς, δεν ήταν και τόσο περίεργο που το Hollywood άπλωσε το χεράκι του και αγόρασε τα δικαιώματα βάζοντας μπρος την live-action διασκευή του.

    Το project βρίσκεται στα σκαριά από το 2018, με τους Alex Rubens (Keanu), Dan Gregor & Doug Mand (Dolittle) να έχουν βάλει το χεράκι τους στο σενάριο και τον Todd Strauss-Schulson (The Final Girls) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

    Προφανώς το project μόλις απέκτησε διαφορετικό status με τη είδηση πως η παραγωγός STX κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Colin Firth για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Όσο για το στόρυ, το New York Will Eat You Alive, όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας, μας ρίχνει σε ένα κόσμο που λόγω ενός ιού, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ζόμπι... και αυτή είναι μόνο η αρχή της μεταμόρφωσης! Σε αυτόν τον κόσμο, μια αταίριαστη παρέα προσπαθεί να επιβιώσει και να βρει τη πηγή του κακού ώστε να σώσουν τον κόσμο.

    Αν σημαίνει κάτι, στη λίστα των παραγωγών βρίσκουμε και το όνομα του Channing Tatum.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Colin Firth θα τα βάλει με τέρατα-ζόμπι στο νέο anime adaptation! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top