F Enola Holmes trailer: Η Millie Bobby Brown είναι η άγνωστη 3η αδερφή της γνωστής οικογενείας, στη σπιρτόζικη νέα περιπέτεια του Netflix - FilmBoy Enola Holmes trailer: Η Millie Bobby Brown είναι η άγνωστη 3η αδερφή της γνωστής οικογενείας, στη σπιρτόζικη νέα περιπέτεια του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Enola Holmes trailer: Η Millie Bobby Brown είναι η άγνωστη 3η αδερφή της γνωστής οικογενείας, στη σπιρτόζικη νέα περιπέτεια του Netflix



    Μπορεί μέσα από το Stranger Things να έγινε κυριολεκτικά εν μία νυκτί παγκόσμιο pop culture icon, όμως γεγονός είναι πως η Millie Bobby Brown δεν έχει αποδείξει ακόμα πως έχει το ταλέντο για να καθιερωθεί στο χώρο, μιας και πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στο Godzilla: King of the Monsters ήταν εξαιρετικά υποτονική έως αδιάφορη.

    Στα 16 της πλέον, θα έχει την ευκαιρία της να μας το αποδείξει στο Enola Holmes, την... εναλλακτική περιπέτεια εποχής του Netflix, στην οποία υποδύεται την άγνωστη τρίτη αδερφή των Sherlock και Mycroft Holmes.
    Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Enola Holmes, ψάχνει να τη βρει και γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ, πολύ καλύτερη από τον διάσημο αδελφό της, ξεσκεπάζοντας μια επικίνδυνη συνωμοσία γύρω από έναν μυστηριώδη νεαρό λόρδο.

    Η ταινία βασίζεται στην young-adult σειρά βιβλίων της Nancy Springer, και συγκεκριμένα στο πρώτο απ' αυτά με τίτλο The Case of the Missing Marquess.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Jack Thorne (Radioactive), με τον τηλεοπτικό Harry Bradbeer (Fleabag) να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Henry Cavill (Nomis), Sam Claflin (The Nightingale), Helena Bonham Carter (Ocean's Eight) και Fiona Shaw (Colette).

    Το Enola Holmes θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 23 Σεπτεμβρίου με τις πρώτες κριτικές να είναι ήδη ιδιαίτερα θετικές. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Enola Holmes trailer: Η Millie Bobby Brown είναι η άγνωστη 3η αδερφή της γνωστής οικογενείας, στη σπιρτόζικη νέα περιπέτεια του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top