F The Nightingale trailer: Η σκηνοθέτιδα του The Babadook επιστρέφει με ένα σοκαριστικό θρίλερ εκδίκησης! - FilmBoy The Nightingale trailer: Η σκηνοθέτιδα του The Babadook επιστρέφει με ένα σοκαριστικό θρίλερ εκδίκησης! - FilmBoy
  • Latest News

    The Nightingale trailer: Η σκηνοθέτιδα του The Babadook επιστρέφει με ένα σοκαριστικό θρίλερ εκδίκησης!


    Πριν 4 περίπου χρόνια, το όνομά της εμφανίστηκε από το πουθενά στα κινηματογραφικά δρώμενα και εξέπληξε με το εφιαλτικό The Babadook
    Παρότι το όνομά της ακούστηκε ως υποψήφιο για αρκετά projects, η Jeniffer Kent προτίμησε να πάρει το χρόνο της και να παρουσιάσει το νέο της προσωπικό project με τίτλο The Nightingale.

    Η ταινία μας πάει στην Τασμανία του 1825, τη περίοδο της αποικιοκρατίας, όταν ακόμα η Αυστραλία ήταν τόπος εξορίας Βρετανών κακοποιών. 

    Η Claire είναι μια 21χρονη Ιρλανδή που εκτίει την 7ετη ποινή της στα χέρια του σαδιστή λοχαγού Hawkins. 
    Η ώρα απελευθέρωσής της φτάνει, όμως ο Hawkins δεν την αφήνει να φύγει, με το σύζυγο της να προσπαθεί να τη σώσει. 
    Η αποτυχημένη του απόπειρα φέρνει σκληρά αντίποινα με τον Hawkins να καίει ολόκληρη την οικογένειά της. 
    Όταν η Claire βλέπει πως η βρετανική δικαιοσύνη δε πρόκειται να τον τιμωρήσει, αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της μόνη της, και με μοναδική βοήθεια έναν Αβορίγινα που της δείχνει το δρόμο, ξεκινάει το μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι.

    Το The Nightingale έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ της Βενετίας και έφερε αντικρουόμενες αντιδράσεις, θετικές για το καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά αρνητικές για τις σκληρές, πολύ σκληρές εικόνες που πραγματικά σοκάρουν το θεατή, με έναν άνδρα να παθαίνει καρδιακή προσβολή κατά τη προβολή της!

    Πρωταγωνιστούν οι Aisling Franciosi (Jimmy's Hall), Sam Claflin (Adrift) και Baykali Ganambarr.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής τον Αύγουστο, ενώ δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για τη προβολή της στην Ελλάδα. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Nightingale trailer: Η σκηνοθέτιδα του The Babadook επιστρέφει με ένα σοκαριστικό θρίλερ εκδίκησης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top