F Ammonite trailer: Kate Winslet & Saoirse Ronan στο νέο αισθηματικό δράμα του δημιουργού του God's Own Country - FilmBoy Ammonite trailer: Kate Winslet & Saoirse Ronan στο νέο αισθηματικό δράμα του δημιουργού του God's Own Country - FilmBoy
  • Latest News

    Ammonite trailer: Kate Winslet & Saoirse Ronan στο νέο αισθηματικό δράμα του δημιουργού του God's Own Country



    Παρά τα βραβεία, δεν ανήκω στους φίλους του κινηματογραφικού του ντεμπούτου, είναι αντικειμενικό γεγονός πως το God's Own Country άφησε τη σφραγίδα του στη χρονιά της προβολής του και παράλληλα άνοιξε τις πόρτες στον δημιουργό του, Francis Lee για να κάνει το επόμενο βήμα. 
    Και εγένετο Ammonite...

    Το νέο αισθηματικό δράμα μας πάει στην Αγγλία του 1840, εκεί όπου ζει η Mary Anning, μια παραγνωρισμένη ερευνήτρια απολιθωμάτων. 
    Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Charlotte Murchison, μια νεαρή κυρία της καλής κοινωνίας, η οποία πάσχει από κατάθλιψη και νοιώθει πνιγμένη στο συντηρητικό γάμο της. 
    Η σχέση των δύο γυναικών παρότι δεν αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις εξελίσσεται σε ένα απαγορευμένο πάθος.

    Πρωταγωνιστούν οι Kate Winslet (The Mountain Between Us), Saoirse Ronan (Little Women), Gemma Jones (Rocketman), Alec Secareanu (God's Own Country), James McArdle (Mary Queen of Scots) και η Fiona Shaw (Colette).

    To Ammonite βρέθηκε στις επίσημες επιλογές του φεστιβάλ των Καννών και του Telluride, τα οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω κορωνοϊού, έτσι θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Toronto και μέσα στο Νοέμβριο θα βγει ευρέως στις αίθουσες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ammonite trailer: Kate Winslet & Saoirse Ronan στο νέο αισθηματικό δράμα του δημιουργού του God's Own Country Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top