F Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του νέου Home Alone που ετοιμάζει το Disney+! - FilmBoy Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του νέου Home Alone που ετοιμάζει το Disney+! - FilmBoy
  • Latest News

    Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του νέου Home Alone που ετοιμάζει το Disney+!


    Σε λίγες ημέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους σε κάποιο από τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης οι κλασσικές πια δύο πρώτες ταινίες Home Alone
    Φαίνεται όμως πως από του χρόνου, θα έχουμε να συζητάμε και για μία ακόμη, μιας και το Disney+ κάνει την υπόσχεσή του (απειλή;) πραγματικότητα, βάζοντας και επίσημα μπρος στο reboot!

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η πρωταγωνιστική τριάδα του νέου Home Alone ήδη βρέθηκε με τους Ellie Kemper (Sex Tape) και Rob Delaney (Hobbs & Shaw) να υποδύονται τους γονείς, και τον μικρό Archie Yates, που λέγεται πως κλέβει τη παράσταση στο επερχόμενο JoJo Rabbit να επιλέγεται για το ρόλο του γιου τους.

    Το θετικό είναι πως η νέα ταινία δεν θα είναι ένα πιστό remake της κλασσικής, με το βασικό στόρι να βάζει σε εμπόλεμη κατάσταση τον πιτσιρικά (ο οποίος δεν θα ονομάζεται Kevin McCallister) με τους γονείς του, όταν εκείνοι ανακαλύπτουν πως τους έκλεψε κάτι.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Mikey Day και Streeter Seidel του SNL ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Dan Mazer (Dirty Grandpa).

    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους, με τη πρεμιέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να πηγαίνει για τα ερχόμενα Χριστούγεννα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του νέου Home Alone που ετοιμάζει το Disney+! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top