F Jojo Rabbit trailer: Η Scarlett Johansson και ο χαζούλης Χίτλερ στη νέα σάτιρα του Taika Waititi - FilmBoy Jojo Rabbit trailer: Η Scarlett Johansson και ο χαζούλης Χίτλερ στη νέα σάτιρα του Taika Waititi - FilmBoy
  • Latest News

    Jojo Rabbit trailer: Η Scarlett Johansson και ο χαζούλης Χίτλερ στη νέα σάτιρα του Taika Waititi


    Λίγο εναλλακτικό, λίγο ανορθόδοξο, λίγο βρετανικό, το ιδιαίτερο χιούμορ του Taika Waititi έγινε ιδιαίτερα γνωστό μέσα από τα What We Do in the Shadows και Hunt for the Wilderpeople, ενώ σε πιο... pop μορφή βρήκε το δρόμο του και στο Thor Ragnarok.

    Πριν ο Νεοζηλανδός δημιουργός επιστρέψει στο MCU για το Thor: Love and Thunder, μας παρουσιάζει μια ταινία που αυτό ακριβώς το χιούμορ επιστρέψει δυναμικά, τη μαύρη κωμωδία Jojo Rabbit.

    Ο Jojo είναι ένα 10χρονο αγόρι που ζει στη Ναζιστική Γερμανία του β" Παγκοσμίου Πολέμου. 

    Όλη η κοσμοθεωρία του όμως καταρρέει όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του κρύβει στη σοφίτα μια νεαρή Εβραία. 
    Με την ιδεολογία που γνώριζε σε όλη του τη ζωή να συγκρούεται με τη νέα πραγματικότητα, ο Jojo βρίσκει βοήθεια σε έναν φανταστικό φίλο ο οποίος έχει τη μορφή ενός ηλίθιου Χίτλερ!

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο Caging Skies της Christine Leunens και στη παγκόσμια πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Toronto Κέρδισε το βραβείο κοινού!

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο πρωτοεμφανιζόμενος Roman Griffin Davis, όμως δίπλα του βρίσκουμε ένα εκλεκτό cast που απαρτίζεται μεταξύ άλλων από τους Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant και τον εβραϊκής καταγωγής δημιουργό στο ρόλο του Χίτλερ!

    Το Jojo Rabbit θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στα μέσα Οκτωβρίου, όμως εμείς θα αργήσουμε λίιιιιιγο να τη δούμε, με την ελληνική πρεμιέρα θα έχει τοποθετηθεί προς στα... τέλη Ιανουαρίου! 

    Wait, what, why??

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jojo Rabbit trailer: Η Scarlett Johansson και ο χαζούλης Χίτλερ στη νέα σάτιρα του Taika Waititi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top