F Dirty Grandpa trailer: Robert De Niro και Zac Efron τα πετάνε έξω - FilmBoy Dirty Grandpa trailer: Robert De Niro και Zac Efron τα πετάνε έξω - FilmBoy
  • Latest News

    Dirty Grandpa trailer: Robert De Niro και Zac Efron τα πετάνε έξω


    Έχουμε δει κι έχουμε δει στο σινεμά παππούδες να ξεφτιλίζονται, κάνοντας σεξιστικά αστεία, να το παίζουν τζόβενοι και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.
    Ο Robert De Niro δεν θα ξεφύγει από τον εξευτελισμό, με τη νέα κωμωδία Dirty Grandpa.

    Σε αυτή τη …νεοπρόστυχη κωμωδία, ο σκηνοθέτης Dan Mazer (του I Give It A Year) θεωρεί σωστό να βάλει το icon αστέρι του Taxi Driver, του Godfather, του Raging Bull και του Goodfellas στα 72 του, να κυκλοφορεί γυμνόστηθος δίπλα στον Zac Efron, να κριτικάρει το γάμο και τη μονογαμία, να part-άρει με γυναίκες, ναρκωτικά και ποτό και να κάνει αθυρόστομα αστειάκια.
    Κρίμα…

    Στο Dirty Grandpa λοιπόν, ο συντηρητικός Zac Efron θα αναλάβει απρόθυμα να οδηγήσει πίσω στο σπίτι στην ανυπόμονη κι ανήσυχη αρραβωνιαστικιά του (Jullianne Hough) μαζί τον παππού του (De Niro), δια μέσου της Daytona Beach την περίοδο των διακοπών.
    Σαν να λέμε, τη Μύκονο τον Αύγουστο.

    Κατά τη διάρκεια αυτής της παράκαμψης, ο νέος θα πάρει χρήσιμες συμβουλές από τον παππού του για τον επικείμενο γάμο του με μια κοπέλα που …ίσως να μην είναι η σωστή γι’αυτόν.

    Φυσικά, θα κάνουν κάθε πράξη ακολασίας και κάθε σεξουαλική ανοησία.
    Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια – για πρώτη φορά – ξέφρενη και σεξουλιάρα Audrey Plaza με μπικίνι, φαίνεται να προτιμά τον βετεράνο εραστή από τον Efron.

    Zoey Deutch, Dermot Mulroney και Jason Mantzoukas συμπληρώνουν το cast.

    Κάτι μου λέει πως μετά την επιτυχία του The Intern, ο De Niro θα συρθεί σε κάθε λογής κακή κωμωδία.
    Αν έχω δίκιο για τη χολή στη ταινία, θα το δούμε στις 22 Ιανουαρίου 2016.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dirty Grandpa trailer: Robert De Niro και Zac Efron τα πετάνε έξω Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top