F Ο σεναριογράφος του Borat αναλαμβάνει τα ηνία του reboot του Home Alone! - FilmBoy Ο σεναριογράφος του Borat αναλαμβάνει τα ηνία του reboot του Home Alone! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σεναριογράφος του Borat αναλαμβάνει τα ηνία του reboot του Home Alone!


    Πριν λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Disney+, o big boss Bog Iger είχε ανακοινώσει πως η εταιρία ετοιμάζει reboots των γνωστότερων οικογενειακών ταινιών της εταιρίας ώστε να προστεθούν στη φιλμοθήκη της νέας πλατφόρμας. 
    Η είδηση τότε πέρασε στα ψιλά, όμως τώρα το παιχνίδι αρχίζει να χοντραίνει...

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα από τα πρώτα φιλμ που πήραν το πράσινο φως είναι το reboot του Home Alone, ταινία που μέχρι πριν λίγους μήνες άνηκε στη Fox όμως, μετά την εξαγορά της, έπεσε στα χέρια του μεγάλου ποντικού.

    Το σενάριο έγραψαν οι Mikey Day & Streeter Seidell, ένα δίδυμο με εμπειρία μόνο από το διάσημο σόου Saturday Night Live με τη νέα ιστορία να είναι αρκετά διαφορετική από το πρωτότυπο, βάζοντας στο επίκεντρο ένα μικρό αγόρι που βρίσκεται εν μέσω ενός "πολέμου" μεταξύ των γονιών που που αναζητούν κάτι που τους έκλεψαν.

    Στη σκηνοθετική καρέκλα αναμένεται να κάτσει ο Dan Mazer, σεναριογράφος του Borat και σκηνοθέτης των μάλλον αποτυχημένων I Give It a Year και Dirty Grandpa.

    Ίσως στη μόνη ακτίδα ελπίδας της είδησης, στο ρόλο των γονιών αναμένεται να δούμε την Melissa McCarthy και τον Will Ferrell, κάτι σίγουρα ευχάριστο όμως προφανώς όχι σωτήριο, μιας και η επιλογή του παιδιού που θα προσπαθήσει να γεμίσει τα παπούτσια του Macauley Culkin να είναι προφανώς πολύ πιο κρίσιμη.

    Το φιλμ βρίσκεται προφανώς σε προχωρημένα στάδια προπαραγωγής και δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του στη πλατφόρμα ακόμα και μέσα στο 2020. 

    Ελπίζουμε μόνο να μην είναι τόσο χάλια όσο εκείνα τα ανεκδιήγητα Home Alone 3 και 4.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σεναριογράφος του Borat αναλαμβάνει τα ηνία του reboot του Home Alone! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top