F Terminator: Dark Fate trailer: Το sequel του Judgement Day είναι εδώ! - FilmBoy Terminator: Dark Fate trailer: Το sequel του Judgement Day είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Terminator: Dark Fate trailer: Το sequel του Judgement Day είναι εδώ!


    Μετά την παταγώδη αποτυχία (και) του Terminator Genisys, όλοι πιστέψαμε πως το T-800 θα βρεθεί οριστικά ή τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ωστόσο ο παραγωγός David Ellison της Skydance είχε διαφορετικά σχέδια και παρότι το sequel του Genisys βρέθηκε στα σκουπίδια, δεν έχασε χρόνο και άρχισε αμέσως την αναζήτηση για ένα νέο σενάριο, και με την επιστροφή του James Cameron ως παραγωγός και σύμβουλος, δε δυσκολεύτηκε να το βρει.

    Το Terminator: Dark Fate χαρακτηρίζεται ως άμεσο sequel του Terminator 2: Judgement Day αγνοώντας τις επόμενες ταινίες, και πιάνει την ιστορία 27 χρόνια μετά, με την Skynet να στέλνει από το μέλλον έναν νέο εξελιγμένο Εξολοθρευτή για να σκοτώσει την Dani Ramos και ένα υβριδικό cyborg. 

    Οι δυο γυναίκες θα βρουν αναπάντεχη βοήθεια στη Sarah Connor και το γέρικο πια T800.

    Το σενάριο έγραψαν οι David S. Goyer (The Unborn), Billy Ray (Secret in Their Eyes) και Justin Rhodes, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Tim Miller (Deadpool).

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Gabriel Luna (Freeheld), Natalia Reyes (Birds of Passage), Mackenzie Davis (Tully) και Diego Boneta (Rock of Ages), ενώ θα δούμε να επιστρέφουν και οι Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton και Edward Furlong από το T2.

    Το Terminator: Dark Fate θα δούμε στις 31 Οκτωβρίου με σκοπό να αποτελέσει αρχή μιας νέας τριλογίας, όμως ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί 4η σερί αποτυχία δε νομίζω πως θα μπορέσει να ξεπεραστεί.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Terminator: Dark Fate trailer: Το sequel του Judgement Day είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top