F Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ - THE UNBORN - FilmBoy Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ - THE UNBORN - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ - THE UNBORN


    **********   4/10

    Ο μόνος λόγος για να δεις το Unborn είναι η Odette Yustman.
    Γι’αυτό και το ποστερ στην ευρωπαϊκή διανομή (βλ. δίπλα) αναδεικνύει έναν πολύ όμορφο … πίσω κόσμο και σου κλείνει πονηρά το μάτι για ό,τι πρόκειται να παρακολουθήσεις.

    Η 23χρονη κουκλαρα είναι όμως τόσο καλός λόγος για να δεις τη ταινία, που κανείς άντρας (ανεξάρτητα τι θα πει στη συνοδό του) δε θα μετανιώσει που την είδε. Η μητέρα της είναι Κουβανη και ο πατέρας της Κολομβια-Γαλλο-Ιταλος. Έχει ήδη εξώφυλλα στο Empire και αλλού, και χρίστηκε ως ‘νεα Megan Fox από τους paparazzi του Hollywood. Είχε εμφανιστεί και στο Cloverfield, ενώ η νέα της δουλειά είναι μια κατασκοπική περιπέτεια με τίτλο Rogue’s Gallery.

    Όσο για την ταινία, είναι το πρώτο μη-remake της Platinum Dunes μετά τα The Texas Chainsaw Massacre και The Amityville Horror και είναι ένα πολύ μέτριο θριλερακι, με εφετζίδικα τρικ και τελικά, καθόλου τρομακτικό. Ειδικά η σκηνή που ο κακός πιτσιρίκος με τα κόκκινα μάτια πάει στο σπίτι της μαύρης φίλης-που-παντα-πεθαινει-πρωτη είναι …ξεκαρδιστική!

    Μαζί με την Odette Yustman παίζει ο Gary Oldman σε συμπλήρωση ενσήμων και η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του David S.Goyer γνωστού ως σεναριογράφου στα Batman Begins και Dark Knight

    Σαχλαμάρα είναι, αλλά μην τη χάσετε! Ξέρετε γιατί.
    Δείτε το trailer. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ - THE UNBORN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top