F The Umbrella Academy trailer: Μια νέα ακαδημία υπερηρώων έρχεται στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy The Umbrella Academy trailer: Μια νέα ακαδημία υπερηρώων έρχεται στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Umbrella Academy trailer: Μια νέα ακαδημία υπερηρώων έρχεται στη νέα σειρά του Netflix


    Είναι γνωστό ότι πολύ σύντομα η Marvel θα μαζέψει και τα τελευταία υπάρχοντά της από το Netflix και θα αποχαιρετήσει τους εκατομμύρια συνδρομητές του, με απώτερο σκοπό βέβαια να τους προσελκύσει κατά Hulu και Disney+ μεριά. 
    Αυτό σίγουρα αφαιρεί πολλούς πόντους από την εμπορικότητα της πλατφόρμας και φυσικά δε μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, στρέφοντας το βλέμμα της στην Dark Horse και στην επιτυχημένη σειρά κόμικ The Umbrella Academy.

    Σύμφωνα με το στόρι του Gerard Way (lead singer των αείμνηστων Chemical Romance), o John F. Kennedy δεν δολοφονήθηκε ποτέ και σε αυτό το εναλλακτικό σύμπαν, το Οκτώβριο του 1989, την ίδια ημέρα, γεννήθηκαν σε όλο το κόσμο 49 παιδιά από γυναίκες που το προηγούμενο πρωινό δεν ήταν καν έγκυες! 


    Επτά από αυτά υιοθετήθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο Reginald Hargreeves, ο οποίος ίδρυσε την Umbrella Academy στην οποία τα μεγάλωσε και ανέλαβε να τα εκπαιδεύσει να χειρίζονται τις υπερφυσικές ικανότητές τους. 
    Η βασική ιστορία ξεκινάει με τον Hargreeves να πεθαίνει και τα παιδιά να είναι πια νεαροί ενήλικες και να πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους για να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου που έρχεται... μόλις σε λίγες ημέρες!

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Steve Blackman (Altered Carbon) και με τον Jeremy Slater (The Exorcist-TV) να γράφει το σενάριο. 

    Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page (X-Men: Days of Future Past), Mary J. Blige (Mudbound), Cameron Britton (Stitchers), Tom Hopper (Black Sails), David Castañeda (Sicario: Day of the Soldado), Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan (Mortal Engines), Aidan Gallagher, Colm Feore (House of Cards), Adam Godley (The BFG), John Magaro (Orange Is the New Black), Ashley Madekwe (Salem-TV) και η Kate Walsh (13 Reasons Why).

    Το The Umbrella Academy θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως μέσω Netflix στις 15 Φεβρουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Umbrella Academy trailer: Μια νέα ακαδημία υπερηρώων έρχεται στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top