F Όλοι οι χαρακτήρες της ταινίας Captain Marvel (posters) - FilmBoy Όλοι οι χαρακτήρες της ταινίας Captain Marvel (posters) - FilmBoy
  • Latest News

    Όλοι οι χαρακτήρες της ταινίας Captain Marvel (posters)


    Μία ολοκαίνουρια περιπέτεια από μία πρωτόγνωρη περίοδο της ιστορίας τoυ MCU, που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’90, παρακολουθεί την Carol Danvers καθώς μεταμορφώνεται σε μία από τις πιο ισχυρές ηρωίδες του κόσμου. 
    Όταν ένας μαινόμενος διαγαλαξιακός πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές καταλήγει στη Γη, η Danvers και οι σύμμαχοι της βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

    Η πολυαναμενόμενη 'συνέχεια' του Infinity War έρχεται τον Μάρτιο στις αίθουσες και η Feelgood μόλις μας έστειλε τα character posters της ταινίας, μαζί με μια ιδιαίτερη περιγραφή για κάθε χαρακτήρα της ταινίας.


    CAROL DANVERS/CAPTAIN MARVEL 
    (Brie Larson)
    Μία πρώην αξιωματικός και πιλότος δοκιμών της Πολεμικής Αεροπορίας, η Carol Danvers γίνεται η πιο ισχυρή ηρωίδα στον κόσμο, όταν η Γη βρίσκεται εν μέσω γαλαξιακής πολεμικής σύρραξης μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών, των Kree και των Skrull. Η Danvers είναι αντισυμβατική και ανεξέλεγκτη, αλλά μέσα από αυτό το μοιραίο το ταξίδι, θα βρει τον αληθινό της εαυτό και τον τρόπο να χαλιναγωγήσει τις απίθανες δυνάμεις της. 

    NICK FURY 
    (Samuel L. Jackson) 
    Στα χρόνια μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, ο Nick Fury παλεύει να βρει νόημα και σκοπό στην ύπαρξη της S.H.I.E.L.D. Όταν διασταυρώνεται με την Carol Danvers, μαζί θα γίνουν η μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, που μπορεί να σταματήσει την εισβολή των Skrull.

    TALOS 
    (Ben Mendelsohn) 
    Ένα περήφανο μέλος των Skrull, ο Talos  είναι αριστοτέχνης της μεταμόρφωσης. Επικεφαλής των επιθέσεων εναντίον των Kree, o τρομαχτικός Talos θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. 

    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ STARFORCE
    (Jude Law)
    Ένας καταξιωμένος πολεμιστής του στρατού των Kree, που βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο με τους Skrull. Ένας επιβλητικός αρχηγός και μέντορας της  Carol Danvers, ο διοικητής του ελίτ στρατού είναι ένας ήρωας για τον λαό των Kree.

    RONAN
    (Lee Pace)
    O Ronan είναι ένας ικανότατος αρχηγός των Kree και διοικεί τους τρομαχτικούς Accusers— το βαρύ πυροβολικό του στρατού των Kree.   

    MINN-ERVA
    (Gemma Chan) 
    Χαρισματική ελεύθερη σκοπευτής της και πιστή υφισταμένη του Διοικητή της Starforce. 


    MARIA RAMBEAU
    (Lashana Lynch) 
    Μία πρώην πιλότος δοκιμών και κολλητή της Carol Danvers. Η Maria είναι ισχυρογνώμων και πιστή εξομολόγος της Carol. 

    AGENT COULSON 
    (Clark Gregg) 
    O Πράκτορας Coulson είναι νεοσύλλεκτος στη S.H.I.E.L.D. Όταν η κατάσταση εκτροχιάζεται, βρίσκεται στην καρδιά της δράσης και καλείται να αποδείξει την αξία του. 

    KORATH 
    (Djimon Hounsou) 
    Δεύτερος στην ιεραρχία της Starforce, ο Korath είναι στωικός, εντελώς στερημένος από χιούμορ και πειθαρχημένος. Είναι η επιτομή του τι σημαίνει να είσαι ένας πιστός στρατιώτης Kree.

    BRON-CHAR 
    (Rune Temte) 
    Τεράστιος, γενειοφόρος και μπλε, ο Bron-Char είναι η δύναμη της ομάδας των Kree.

    ATT-LASS 
    (Algenis Perez Soto) 
    Ειδικός στην παρείσφρηση και την ευελιξία, φέρει δίδυμα πιστόλια στους γοφούς του. 










    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλοι οι χαρακτήρες της ταινίας Captain Marvel (posters) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top