F Black Sails trailer: Τηλεοπτικοί Πειρατές από τον Neil Marshall - FilmBoy Black Sails trailer: Τηλεοπτικοί Πειρατές από τον Neil Marshall - FilmBoy
  • Latest News

    Black Sails trailer: Τηλεοπτικοί Πειρατές από τον Neil Marshall


    To Starz μετά το τέλος του Spartacus το οποίο στην τελική αποδείχτηκε αρκετά καλό, κυνηγάει το νέο hit, τη σειρά που θα συνδυάζει αριστοτεχνικά, δράση, δράμα και γυμνό, συνταγή που υπόσχεται σίγουρη επιτυχία.

    Τον Ιανουάριο του 2014 έρχεται σε παραγωγή του Michael Bay, το prequel του διάσημου βιβλίου "Το νησί των Θησαυρών" (Robert Louis Stevenson), Black Sails.

    Στο βιβλίο παρακολουθήσαμε την περιπέτεια του Jim Hawkins που έχοντας στην κατοχή τον χάρτη με την τοποθεσία του θυσαυρού του διαβόητου πειρατή Flint.

    Στην αναζήτηση του θα τον βοηθήσει ο Long John Silver.

    Στο Black Sails, είκοσι χρόνια πριν, ο Flint παίρνει στο πλήρωμα του τον νεαρό John Silver και με το υπόλοιπο πλήρωμα θα πολεμήσουν για την επιβίωση και την επικράτηση σε μία απο τις πιο επικίνδυνες θάλασσες.

    Οι καλές πληροφορίες είναι οι εξής. 

    Σκηνοθέτης του πιλοτικού επεισοδίου θα είναι ο Neil Marshall, γνωστός απο την τεράστια επιτυχία που έκανε το επεισόδιο Blackwater του Game of Thrones.

    Φαίνεται οτι το Black Sails θέλει να ξεκινήσει δυναμικά. 
    Το Blackwater είναι για μένα ό,τι κοντινότερο σε κινηματογράφο έχουμε δει ποτέ στη τηλεόραση, ενώ οι σκηνές στη θάλασσα ήταν πολύ εντυπωσιακές.  

    Το Starz φυμίζεται για την αγάπη στη δράση και στο sex. 

    Σε αυτούς του τομείς φαίνεται να τα πάνε αρκετά καλά, αν κρίνω απο το βίαιο trailer που ξεχειλίζει δράση, ενώ η επιλογή των γυναικείων παρουσιών είναι αρκετά επιτυχημένη.

    Και η Hannah New και η Jessica Parker Kennedy φαίνονται με την πρώτη ματιά ...ταλαντούχες, ενώ φαίνονται εκτός από όμορφες να είναι και αρκετά εξελίξιμες. 


    Η δε Hannah New θα συμμετέχει στο Maleficent με την Anjelina Jolie, ενω η Jessica Parker Kennedy  έχει ήδη συμμετάσχει στα In Time και 50/50

    Από τη άλλη, ο Toby Stephens, με καριέρα περισσότερο στην αγγλική τηλεόραση, φαίνεται αρκετά πειστικός στο ρόλο του Captain Flint.

    Το ερώτημα φυσικά είναι, το πόση υπερέκθεση στους πειρατες αντέχει ο κόσμος, αφού εκτός απο το τέταρτο Pirates of the Caribbean, το NBC ετοιμάζει και αυτό πειρατική σειρά με πρωταγωνιστή τον John Malcovich.

    Το Starz παρήγγειλε 8 επεισόδια.

    Πως σας φαίνεται το trailer;

    Τάσος Σαμπάρ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Sails trailer: Τηλεοπτικοί Πειρατές από τον Neil Marshall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top