F Captive State trailer: Ποιος θα συνταχθεί και ποιος θα αντισταθεί στην εξωγήινη κατοχή; - FilmBoy Captive State trailer: Ποιος θα συνταχθεί και ποιος θα αντισταθεί στην εξωγήινη κατοχή; - FilmBoy
  • Latest News

    Captive State trailer: Ποιος θα συνταχθεί και ποιος θα αντισταθεί στην εξωγήινη κατοχή;


    Πριν 8 περίπου χρόνια έδωσε πνοή ζωής σε ένα franchise που έμοιαζε νεκρό, με το Rise of the Planet of the Apes
    Μετά την αποχώρησή του από τη σειρά όμως, δεν είχε τη συνέχεια που περιμέναμε, με το The Gambler να περνάει και να μην ακουμπάει, και το Gambit που είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει να βρίσκεται ακόμα στο γνωστό development hell.

    Όταν λοιπόν δε βρίσκεις την κατάλληλη ιστορία για να δουλέψεις, τη δημιουργείς μόνος σου, έτσι και ο Rupert Wyatt μαζί με τη σύζυγό του Erica Beeney, έγραψαν το σενάριο μιας πρωτότυπης sci-fi ταινίας με τίτλο Captive State, η οποία και είναι έτοιμη για να βγει προσεχώς στους κινηματογράφους.

    Σύμφωνα με το στόρι, η Γη βρίσκεται εδώ και μια 10ετία υπό κατοχή μιας εξωγήινης υπερδύναμης, και μέσω ενός νεαρού άνδρα μας παρουσιάζει το πως οι άνθρωποι αποφάσισαν να συνεργαστούν ή να αντισταθούν στους εισβολείς.

    Πρωταγωνιστούν οι Ashton Sanders (The Equalizer 2), John Goodman (Kong: Skull Island), Jonathan Majors (Hostiles), Machine Gun Kelly (Nerve) και η Vera Farmiga (The Front Runner).

    Το Captive State έρχεται στις αίθουσες το Μάρτιο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Captive State trailer: Ποιος θα συνταχθεί και ποιος θα αντισταθεί στην εξωγήινη κατοχή; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top