F The Front Runner trailer: Ο Hugh Jackman κατεβαίνει για Πρόεδρος αλλά τα κάνει θάλασσα - FilmBoy The Front Runner trailer: Ο Hugh Jackman κατεβαίνει για Πρόεδρος αλλά τα κάνει θάλασσα - FilmBoy
  • Latest News

    The Front Runner trailer: Ο Hugh Jackman κατεβαίνει για Πρόεδρος αλλά τα κάνει θάλασσα


    Εδώ που τα λέμε, η εκτός-Wolverine καριέρα του Hugh Jackman, παρότι είχε κάποιες αξιομνημόνευτες στάσεις, ποτέ δεν εκτοξεύτηκε πραγματικά, και τώρα που ο ηθοποιός αποφάσισε να αποσύρει τα νύχια του, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός για να μην επιστρέψει στην εποχή του Kate & Leopold.

    Μετά από αγαπημένο από το κοινό αλλά “θαμμένο” από τους κριτικούς The Greatest Showman, ο 49χρονος ηθοποιός κάνει το επόμενό του βήμα με κάτι τελείως διαφορετικό, το πολιτικό δράμα The Front Runner.
    Βασισμένο στο βιβλίο All the Truth Is Out: The Week Politics Went Tabloid του δημοσιογράφου Matt Bai, η ταινία μας διηγείται τα γεγονότα που… παραλίγο να άλλαζαν την ιστορία της Αμερικής.

    Ο γερουσιαστής Gary Hart ήταν ένας χαρισματικός πολιτικός που είχε καταφέρει να κερδίσει την εύνοια των νεαρής ηλικίας ψηφοφόρων και θεωρούνταν εκείνος που προπορευόταν στη διεκδίκηση της προεδρίας των Δημοκρατικών πίσω στο 1988. 
    Μέχρι που η καμπάνια του στιγματίστηκε από μια εξωσυζυγική σεξουαλική περιπέτεια με την Donna Rice, με αποτέλεσμα τη πρόωρη λήξη μιας καριέρας που ίσως τον έστελνε μέχρι το Λευκό Οίκο.

    Το σενάριο του The Front Runner έγραψε ο Jay Carson (House of Cards) μαζί με τον σκηνοθέτη Jason Reitman (Tully), με πρωταγωνιστές δίπλα στον Hugh Jackman, τους Vera Farmiga (The Commuter), J.K. Simmons (Justice League), Alfred Molina (A Family Man) και Sara Paxton (Cheap Thrills).

    Στις πρώτες τις φεστιβαλικές προβολές, η ταινία πήρε αρκετά καλές κριτικές, ειδικά για την ερμηνεία του Jackman, όμως όχι κάτι παραπάνω ώστε να θεωρείται ικανή να φτάσει μέχρι το κόκκινο χαλί, όπως ήλπιζαν οι παραγωγοί που έθεσαν τα μέσα του Νοέμβρη ως ημερομηνία επίσης εξόδου στις αίθουσες.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Front Runner trailer: Ο Hugh Jackman κατεβαίνει για Πρόεδρος αλλά τα κάνει θάλασσα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top