F Και επίσημα ο Channing Tatum θα είναι ο Gambit! - FilmBoy Και επίσημα ο Channing Tatum θα είναι ο Gambit! - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα ο Channing Tatum θα είναι ο Gambit!


    Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο κι η Fox κρυφό καμάρι βέβαια, αλλά πλέον ανακοινώθηκε…
    Ο  Channing Tatum θα υποδυθεί τον 'γυναικά’ μεταλλαγμένο των Χ-ΜΕΝ!


    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η Fox προγραμματίζει κάτι αξιοπρόσεκτο: θα δούμε τον τζογαδόρο υπερ-ήρωα σε δική του ταινία στις 7 Οκτωβρίου του 2016, δηλαδή μόλις 3 μήνες μετά το πολυαναμενόμενο ‘X-Men: Apocalypse’. 

    Οπότε, δεδομένου ότι οι δύο αυτές ταινίες θα προβληθούν πολύ κοντά η μία στην άλλη, δεν αποκλείεται ο Gambit να κάνει κάνα περασματάκι από το ‘Apocalypse’, έστω και σε μορφή after-credits σκηνής –μόδα που έχει καταντήσει ίωση σ’ όλες τις κινηματογραφικές μεταφορές των κόμικς την τελευταία τετραετία. 

    Επίσης, έτσι για να κάνω τον καχύποπτο, είναι σίγουρο ότι – βάσει «κομιξάδικου» ιστορικού– ο Ρεμύ Λεμπό θα 'φυτεύει ραπανάκια’ στη Rogue ή θα ασκήσει την… κηπουρική του σε καμιά άλλη; 

    Γιατί τις φοβάμαι τις ξεκούδουνες τις διασκευές των κόμικς απ’ τους λεβέντες του Χόλιγουντ, που τρώνε άκυρες φλασιές στα σενάρια και τους έρχονται αλλοπρόσαλλες εμπνεύσεις, μόνο και μόνο για λόγους πολιτικής ορθότητας ή πρωτοτυπίας. 
    Άσε που δεν μου πολύ-κολλάει οπτικά το ζευγάρι Tatum-Paquin.       

    Α! Παραλίγο να το ξεχάσω! 
    Λοιπόν, που λέτε, συνέπεια της αναδιάρθρωσης στις ημερομηνίες με τα projects της Fox είναι ότι το επόμενο σίκουελ του «Πλανήτη των Πιθήκων» θα μεταφερθεί ένα χρόνο μετά, τον Ιούλιο του 2017. 

    Τώρα, για να πω την αμαρτία μου, έχω σιχαθεί με τις συνέχειες και τα πρίκουελ και τα σίκουελ και τα κινηματογραφικά franchises που ξεφυτρώνουν σαν πυκνές μαύρες τρίχες στα φρεσκοβαμμένα μαλλιά του Ξηρού. 

    Και τέλος πάντων, φτάνει με τον ‘Πλανήτη των Πιθήκων’, τον ξεζουμίσατε!
    Μπάφιασα από τον πολύ τον πίθηκο, απειλώ με εμπάργκο στις μπανάνες! 

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα ο Channing Tatum θα είναι ο Gambit! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top