F The Informer trailer: Τα Σκανδιναβικά αστυνομικά βιβλία ζουν ακόμα - FilmBoy The Informer trailer: Τα Σκανδιναβικά αστυνομικά βιβλία ζουν ακόμα - FilmBoy
  • Latest News

    The Informer trailer: Τα Σκανδιναβικά αστυνομικά βιβλία ζουν ακόμα


    Μπορεί η μόδα των χολιγουντιανών διασκευών σκανδιναβικών αστυνομικών μυθιστορημάτων των προηγούμενων ετών να ξεφούσκωσε γρήγορα, κάτι που μάλλον επιδεινώθηκε από τα πρόσφατα απογοητευτικά The Snowman και The Girl in the Spider's Web, όμως δεν έσβησε τελείως, με τους παραγωγούς του Sicario να μας παρουσιάζουν το The Informer.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο Three Seconds των Anders Roslund και Borge Hellström, και μας βάζει στη ζωή του Pete Koslow, ενός πρώην κακοποιού που έχει πια μπει στο σωστό δρόμο. 

    Ως αντάλλαγμα όμως για την πρόωρη αποφυλάκισή του, δέχτηκε να γίνει πληροφοριοδότης του FBI και να παρεισφρήσει σε μια πολωνική συμμορία που κάνει εμπόριο ναρκωτικών. 
    Για να ολοκληρώσει την αποστολή του και να κερδίσει οριστικά την ελευθερία του, θα πρέπει να επιστρέψει στο μόνο μέρος που δεν θέλει ποτέ να ξαναβρεθεί, στη φυλακή, και το κάνει όσο το δυνατόν συντομότερα πριν τον ανακαλύψουν.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψαν οι Rowan Joffe (Before I Go to Sleep), Matt Cook (Patriots Day) και Andrea Di Stefano (Escobar: Paradise Lost), με τον τελευταίο να βρίσκεται και στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman (Suicide Squad), Rosamund Pike (Entebbe), Clive Owen (Anon), Ana de Armas (Blade Runner 2049) και ο Common (Hunter Killer).

    Το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Aviron Pictures δεν μας κάνει να χοροπηδάμε από ανυπομονησία, όμως το The Informer μοιάζει με μια αρκετά ενδιαφέρουσα αστυνομική περιπέτεια, και το εκλεκτό cast σίγουρα βοηθάει ώστε να της δώσουμε μία ευκαιρία την άνοιξη, όταν και θα βγει στις αίθουσες.


    Στους κινηματογράφους από 24 Οκτωβρίου με τον τίτλο 3 Δευτερόλεπτα.

    Κυριαζής Αλέξανδρος


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Informer trailer: Τα Σκανδιναβικά αστυνομικά βιβλία ζουν ακόμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top