F Before I Go To Sleep trailer: Η απώλεια μνήμης της Nicole Kidman - FilmBoy Before I Go To Sleep trailer: Η απώλεια μνήμης της Nicole Kidman - FilmBoy
  • Latest News

    Before I Go To Sleep trailer: Η απώλεια μνήμης της Nicole Kidman


    Η ιδέα της απώλειας μνήμης δεν αποτελεί πρωτότυπη θεματολογία στον κινηματογράφο. 

    Από κωμωδίες (50 First Dates), μέχρι δραματικές ταινίες μυστηρίου (Memento), το θέμα αυτό κυριαρχεί κι όπως φαίνεται, δεν εξαντλείται.

    Στην ταινία παραγωγής του Ridley Scott που βασίζεται στο βιβλίο του S.J. Watson και έχει τίτλο Before I Go to Sleep, βλέπουμε την Nicole Kidman στον πρωταγωνιστικό ρόλο, να προσπαθεί εναγωνίως να θυμηθεί τι συνέβη την ημέρα του ατυχήματός της.
     

    Η Kidman καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ξετυλίξει το νήμα του μυστηρίου για τον «εχθρό» και το ατύχημά της, ενώ δεν ξέρει καν αν μπορεί να εμπιστευθεί τον κατά τ’άλλα υποστηρικτικό σύζυγό της (Colin Firth).
     

    Η πρωταγωνίστρια ξυπνά κάθε μέρα παίζοντας μια κασέτα που τις δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για την ταυτότητά της και ταυτόχρονα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος απειλεί τη ζωή της, υπενθυμίζοντας στον εαυτό της «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν».
     

    Η ταινία του Rowan Joffe (Brighton Rock) βασίζεται στο ομότιλο βιβλίο που απέκτησε φανατικούς αναγνώστες, οι οποίοι, όπως φαίνεται και στα σχόλια του τρέιλερ, ανυπομονούν για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. 

    Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η ταινία που κινείται στα ίδια μήκη κύματος με το Memento, δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει κάτι παραπάνω.

    Μένει να δούμε τι απ’όλα θα επαληθευτεί το Σεπτέμβριο.

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Before I Go To Sleep trailer: Η απώλεια μνήμης της Nicole Kidman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top