F Anon trailer: Clive Owen και Amanda Seyfried στο νέο techno-thriller του Andrew Niccol! - FilmBoy Anon trailer: Clive Owen και Amanda Seyfried στο νέο techno-thriller του Andrew Niccol! - FilmBoy
  • Latest News

    Anon trailer: Clive Owen και Amanda Seyfried στο νέο techno-thriller του Andrew Niccol!


    Ο Andrew Niccol είναι ένα παράδειγμα σκηνοθέτη που έπεσε θύμα της ίδιας του της επιτυχίας, με τη πρώτη του ταινία Gattaca να θεωρείται δικαίως ένα μοντέρνο αριστούργημα, όμως έκτοτε δεν κατάφερε να μας παρουσιάσει κάτι που πλησίαζε έστω στο ελάχιστο στη ποιότητα εκείνης της ταινίας.

    Τέσσερα χρόνια μετά το “πέρασε-και-δεν-ακούμπησε” Good Kill, ο Νεοζηλανδός δημιουργός επιστρέφει με ένα δυστοπικό techno-thriller που μας πηγαίνει στο εγγύς μέλλον, σε ένα κόσμο που η ιδιωτικότητα έχει πια καταργηθεί, όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και η εγκληματικότητα βρίσκεται σε πτώση. 

    Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνόμος Sal Frieland συναντά το Κορίτσι, μία νεαρή hacker που έχει καταφέρει να μην έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα, με αποτέλεσμα να είναι τελείως αόρατη, να μην υπάρχει.

    Με μπόλικες δόσεις νουάρ, το Anon μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον χωρίς όμως να καταφέρνει να μας κάνει να ανυπομονούμε για τη πρεμιέρα του, η οποία δεν αργεί, αφού έχει ήδη κλείσει θέση για τις 3 Μαΐου.
    Πρωταγωνιστούν οι Clive Owen, Amanda Seyfried και Colm Feore.
    Δείτε το trailer….

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anon trailer: Clive Owen και Amanda Seyfried στο νέο techno-thriller του Andrew Niccol! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top