F Kill Order trailer: Υπερδυνάμεις και πολεμικές τέχνες σε μια εντυπωσιακή low-budget περιπέτεια - FilmBoy Kill Order trailer: Υπερδυνάμεις και πολεμικές τέχνες σε μια εντυπωσιακή low-budget περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    Kill Order trailer: Υπερδυνάμεις και πολεμικές τέχνες σε μια εντυπωσιακή low-budget περιπέτεια


    Η επιτυχία των Chad Stahelski και David Leitch με το John Wick έχει δώσει αέρα σε άλλους stuntmen να περάσουν πίσω από τη κάμερα και να παρουσιάσουν τις δικές τους κινηματογραφικές ιστορίες.
    Μία τέτοια περίπτωση μοιάζει και το Kill Order μια ταινία πολεμικών τεχνών με ένα ασυνήθιστο sci-fi twist. 

    Ο David είναι ένας μαθητής λυκείου που αγόγγυστα υπομένει τους εφιάλτες ενός άγνωστου παρελθόντος. 
    Μέχρι που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ακραίας κατάστασης, όταν οπλισμένοι άνδρες εισβάλουν στο σχολείο του, στοχεύοντας εκείνον. 
    Τότε λοιπόν, οι άγνωστες δυνάμεις του ενεργοποιούνται, με τον David να μετατρέπεται σε μια πολεμική μηχανή, να τους ξεφεύγει και με τη ζωή του σε συνεχή κίνδυνο, να πρέπει να βρει την άκρη και να πάρει εκδίκηση.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Kill Order είναι ο έμπειρος stuntman James Mark, που έχει εργαστεί σε ταινίες όπως RoboCop, Pacific Rim και Scott Pilgrim vs. the World, όμως δημιουργικά είναι πρωτάρης. 
    Πρωταγωνιστής είναι ο Chris Mark (κάποια συγγένεια μυρίζει εδώ), επίσης stuntman σε ταινίες όπως Suicide Squad, Star Trek: Beyond και The Hunger Games, αλλά και επίσης πρωτάρης ως ηθοποιός.

    Όσον αφορά τη δράση της, η ταινία μοιάζει σίγουρα εντυπωσιακή, με τους Mark και Mark να δείχνουν ότι ξέρουν καλά τη δουλειά τους, μένει όμως να δούμε αν “το έχουν” και στα νέα τους καθήκοντα.
    Δείτε το trailer του Kill Order

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kill Order trailer: Υπερδυνάμεις και πολεμικές τέχνες σε μια εντυπωσιακή low-budget περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top