F Ο Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των 7 Πρώην - Scott Pilgrim vs the World - FilmBoy Ο Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των 7 Πρώην - Scott Pilgrim vs the World - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των 7 Πρώην - Scott Pilgrim vs the World

    Μαζί με το The Expendables, το Scott Pilgrim vs the World ήταν μια μεγάλη ελπίδα για το Hollywood μήπως και έκλεινε η μαύρη τρύπα του Αυγουστιάτικου box office, σε ένα ούτως η άλλως αναιμικό καλοκαίρι. 

    Το marketing ήταν επιθετικό, οι πρώτες κριτικές μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία Edgar Wright και Michael Cera κάνοντας έτσι το φιλμ ένα από τις πιο αναμενόμενες summer movies. 

    Εισπρακτικά τελικά δε φαίνεται να κατάφερε τίποτα σπουδαίο (10 εκατομμύρια άνοιγμα τριημέρου, 31 συνολικά) αλλά κράτησε τις πολύ καλές κριτικές και αυτό έχει σημασία. 

    Το Scott Pilgrim vs the World βασίζεται σε σειρά κόμικ του Καναδού καρτουνίστα Bryan Lee O’Malley που πρωτοεκδόθηκε το 2004. 

    Ο ήρωας είναι ένας Καναδός 23χρονος (Michael Cera) που ηγείται συγκροτήματος, τους Sex Bob-omb (που απαρτίζεται από τους Mark Webber, Alison Pill και Johnny Simmons), έχει μια αδερφή (Anna Kendrick), έναν gay συγκάτοικο (Kieran Culkin) κι μια φίλη (Audrey Plaza). 

    Περιστασιακά έχει μια 17χρονη φιλενάδα (Ellen Wong) την οποία ‘έχει ανάγκη’ για να ξεπεράσει το χωρισμό του με τη προηγούμενη (Brie Larson) που τον παράτησε για έναν pop star. 

    Σε ένα πάρτι ο Scott γνωρίζει τη Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead), το κορίτσι των ονείρων του. 

    Εκτός από τα πανκ μαλλιά της, η Ramona έχει άλλο ένα μεγάλο θέμα:
    ‘Προστατεύεται’ από τους 7 πρώην φίλους της, τους οποίους ...




    ...πρέπει ο Scott να αντιμετωπίσει ώστε να κερδίσει τη καρδιά της. 

    Κάποιοι από αυτούς είναι αλλόκοτοι super-boyfriends με υπερφυσικές δυνάμεις, όπως ο πρώτος αγαπητικός του σχολείου (Satya Bhadha), ο action star και skateboarder (Chris Evans) κι ο διάσημος ροκάς (Brandon Rough). 

    Ίσως ο πιο κακός απ’ολους τους πρώην είναι ο Gideon (Jason Schwartzman) ένας παραγωγός που κρατάει τη τύχη του συγκροτήματος στα χέρια του και το τελευταίο εμπόδιο για την καρδιά της Ramona. 

    Σκηνοθετεί ο Edgar Wright που τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης στο Hollywood κυρίως λόγο της πάρα πολύ καλής ζόμπι παρωδίας Shaun of the Dead αλλά και του μετέπειτα Hot Fuzz,  και κάτι μου λέει ότι η εκτίμηση αυτή θα μεγαλώσει από φέτος. 

    Έχω ξανασημειώσει τη συμπάθεια μου προς τον Michael Cera, αν και με απογοήτευσε πλήρως στο Youth In Revolt (υπόσχομαι να γράψω γιατί) κι ελπίζω να μην το ξανακάνει στο Scott Pilgrim. 

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε από τη UIP στις 14 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των 7 Πρώην - Scott Pilgrim vs the World Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top