F Αυτές είναι οι 20 ταινίες που θα διεκδικήσουν το φετινό Όσκαρ Καλύτερων Εφέ - FilmBoy Αυτές είναι οι 20 ταινίες που θα διεκδικήσουν το φετινό Όσκαρ Καλύτερων Εφέ - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτές είναι οι 20 ταινίες που θα διεκδικήσουν το φετινό Όσκαρ Καλύτερων Εφέ


    Μπήκαμε Δεκέμβριο και βρισκόμαστε και επίσημα σε προ-Οσκαρική περίοδο, με τις βραβεύσεις που θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή μέσα στις επόμενες εβδομάδες να αρχίσουν να μας δίνουν μια εικόνα για το που θα κινηθεί φέτος η Ακαδημία.

    Η επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων για Όσκαρ θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου, και παρότι αργεί ακόμα, οι shortlists σιγά-σιγά ετοιμάζονται, με τις 20 ταινίες που θα διεκδικήσουν μια θέση στη τελική 5άδα της κατηγορίας Best Visual Effects και από εκεί στο πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο να έχουν ήδη γίνει γνωστές.

    Για να τις δούμε:


    Με τα Jumanji, The Shape of Water και Star Wars: The Last Jedi να είναι οι μοναδικές τρεις ταινίες που δεν είχαμε ακόμα την ευκαιρία να δούμε, νομίζω ότι τα Guardians of the Galaxy Vol. 2, Valerian and the City of A Thousand Planets, War for the Planet of the Apes είναι τρεις αρκετά σίγουρες επιλογές για την τελική πεντάδα, ενώ δεν αποκλείεται κάποια από τις θέσεις να κλέψουν και τα Blade Runner 2049 ή Wonder Woman.

    Εσείς ποιες θα βάζατε;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτές είναι οι 20 ταινίες που θα διεκδικήσουν το φετινό Όσκαρ Καλύτερων Εφέ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top