F Μια Βασίλισσα στο νέο Dragon Tattoo sequel! - FilmBoy Μια Βασίλισσα στο νέο Dragon Tattoo sequel! - FilmBoy
  • Latest News

    Μια Βασίλισσα στο νέο Dragon Tattoo sequel!


    Με βήμα ταχύ φαίνεται ότι προχωράει η διαδικασία προπαραγωγής του The Girl in the Spider's Web, του sequel του The Girl with the Dragon Tattoo που μας παρουσίασε ο David Fincher το 2011 (και ήταν με τη σειρά του remake του ομώνυμο σουηδικό φιλμ), αλλά λόγω μέτριας εμπορικής πορείας, δεν προχώρησαν τα άμεσα sequels The Girl Who Played with Fire και The Girl Who Kicked the Hornet's Nest, με τη Sony να τα προσπερνά, κάνοντας ένα soft reboot μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη απευθείας το 4ο βιβλίο της σειράς.

    Μετά την προ μηνών ανακοίνωση ότι τα ηνία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο Fede Alvarez (Don't Breathe), τώρα έγινε γνωστό και το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο που θα έχουν το δύσκολο έργο να “γεμίσουν τα παπούτσια” των προκατόχων τους Nyqvist/Rapace και Craig/Mara.

    Η παραγωγή επέλεξε δύο ταλαντούχους αλλά σίγουρα όχι και τόσο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, την βρετανίδα Claire Foy, που έγινε διάσημη μέσω της τηλεοπτικής σειράς The Crown και τον Σουηδό Sverrir Gudnason που είδαμε πριν λίγα χρόνια στο Monica Z και θα δούμε προσεχώς και στο Borg McEnroe.

    Είναι ξεκάθαρο ότι το budget συγκρατείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, εκ διαμέτρου αντίθετα με εκείνα που ζητούσε ο Fincher
    Άλλωστε είναι ένα δραματικό θρίλερ, δε χρειάζεται ούτε εξεζητημένα ψηφιακά εφέ ούτε τα πιο πλούσια σκηνικά.

    Το The Girl in the Spider's Web θα κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από ένα χρόνο, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μια Βασίλισσα στο νέο Dragon Tattoo sequel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top