F Black Mirror trailer: Τα έξι επεισόδια της 4ης σεζόν αποκαλύπτονται! - FilmBoy Black Mirror trailer: Τα έξι επεισόδια της 4ης σεζόν αποκαλύπτονται! - FilmBoy
  • Latest News

    Black Mirror trailer: Τα έξι επεισόδια της 4ης σεζόν αποκαλύπτονται!


    Μία πανέξυπνη – αν και ελαφρώς άβολη για τα Μέσα - διαφημιστική καμπάνια επέλεξε το Netflix για να προωθήσει την 4η σεζόν του Black Mirror.
    Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούσε ένα ξεχωριστό trailer για κάθε ένα από τα έξι επεισόδια της σκοτεινής σειράς ανθολογίας επιστημονικής φαντασίας και τελικά, μόλις έβγαλε στα ιντερνέτια ένα συνολικό trailer της 4ης σεζόν όπου αποκαλύπτεται – επιτέλους – και η ημερομηνία προβολής.

    Το τελικό trailer συνδυάζει σκηνές από τα 6 επεισόδια του νέου κύκλου ("Arkangel", "Crocodile", "Black Museum", "Hang the DJ", "Metalhead" και "U.S.S. Callister") και στο τέλος αναφέρει την ημερομηνία (29 Δεκεμβρίου 2017).

    Το Black Mirror έχει δεχτεί τεράστια ποσότητα αγάπης από τους οπαδούς του, καθιστώντας το μία από τις κορυφαίες σειρές του Netflix αλλά και μια αδυσώπητη πηγή αυτοαξιολόγησης του ανθρώπου η οποία διερευνά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και εξαρτόμαστε από την τεχνολογία. 

    Η τέταρτη σεζόν υπόσχεται να μείνει στα κορυφαία επίπεδα της προηγούμενης σεζόν, με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως η Jodie Foster, ο Toby Haynes, ο John Hillcoat, ο Tim Van Patten, ο David Slade και ο Colm McCarthy.

    Εντυπώσεις;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Mirror trailer: Τα έξι επεισόδια της 4ης σεζόν αποκαλύπτονται! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top