F Δείτε τα 4 κλιπάκια του The Legend of Hercules - FilmBoy Δείτε τα 4 κλιπάκια του The Legend of Hercules - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε τα 4 κλιπάκια του The Legend of Hercules


    Ούτε μήνας δεν πέρασε από το τελευταίο trailer του The Legend of Hercules και με την πρεμιέρα της ταινίας να πλησιάζει, η Summit Entertainment αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα πρώτα 4 κλιπάκια.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη:

    ""Στην αρχαία Ελλάδα, του 1200 π.Χ. μία πριγκίπισσα υποκύπτει στη λαγνεία του Δία και μένει έγκυος.

    Η μοίρα του αγοριού είναι να εκθρονίσει ένα τύραννο και να επιστρέψει την ειρήνη σε έναν ταλαιπωρημένο τόπο αλλά ο νεαρός πρίγκιπας, Ηρακλής, δεν γνωρίζει ούτε το παρελθόν του ούτε τη μοίρα του.

    Το μόνο πράγμα που ποθεί είναι είναι η πριγκίπισσα Ήβη, της Κρήτης, η οποία προορίζεται για τον ίδιο του τον αδερφό.

    Όταν ο Ηρακλής μαθαίνει τη μοίρα του, θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ του έρωτα και του μονοπατιού που του έχει ορίσει η μοίρα.
    "

    Θυμίζουμε πως στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Renny Harlin (Die Hard 2, Cliffhanger, The Long Kiss Goodnight, Deep Blue Sea) και
    πρωταγωνιστούν ο Kellan Lutz (Twilight, Immortals), Scott Adkins (The Expendables 2, Universal Soldier: Day of Reckoning), Liam McIntyre (Spartacus: Blood and Sand), Roxanne McKee (Game of Thrones, Wrong Turn 5), Rade Serbedzija (Taken 2, X-Men: First Class) και άλλοι.

    Στην παραγωγή βρίσκεται η Millenium Films των Expendables και Olympus Has Fallen.

    Η αμερικάνικη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου ενώ στην 30 Ιανουαρίου καταφτάνει και στην Ελλάδα από τη Village.

    Μέχρι τότε δείτε παρακάτω τα τέσσερα κλιπάκια με ορισμένες δυνατές μονομαχίες στο στυλ των 300 και του Gladiator αλλά και μερικές με λίγο συναίσθημα.


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε τα 4 κλιπάκια του The Legend of Hercules Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top