F Borg / McEnroe trailer: Το θρυλικό δίδυμο του τένις στη μεγάλη οθόνη ! - FilmBoy Borg / McEnroe trailer: Το θρυλικό δίδυμο του τένις στη μεγάλη οθόνη ! - FilmBoy
  • Latest News

    Borg / McEnroe trailer: Το θρυλικό δίδυμο του τένις στη μεγάλη οθόνη !


    Ο Σουηδός Bjorn Borg ήταν ο Ice – ήρεμος, ψύχραιμος και συγκεντρωμένος.
    Ο Νεουορκέζος John McEnroe ήταν ο Fire – θερμοκέφαλος, αθυρόστομος, σαματατζής.

    Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, αναπτύσσοντας μία από τις πιο επικές αντιπαλότητες στο άθλημα του τέννις.

    Τώρα, θα τους δούμε στη βιογραφική ταινία που ονομάζεται …Borg/McEnroe, σε σκηνοθεσία Janus Metz Pedersen, με τον Σουηδό ηθοποιό Sverrir Gudnason να παίζει τον Borg και τον …Shia LaBeouf στο ρόλο του McEnroe (miscast μου μυρίζει).

    Το teaser trailer που κυκλοφόρησε φαίνεται να δίνει περισσότερη έμφαση στο ταξίδι του Borg, με τον Stellan Skarsgård να είναι ο προπονητής του και πατρική φιγούρα γι’αυτόν.

    Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος για να δεις τη ταινία είναι προφανώς ο McEnroe Και το ταμπεραμέντο του στους καυγάδες, μικρό δείγμα των οποίων βλέπουμε στο trailer.
    Η ταινία δεν έχει ακόμη ημερομηνία στην Αμερική, αλλά θα παίξει το Σεπτέμβριο στη Βρετανία.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Borg / McEnroe trailer: Το θρυλικό δίδυμο του τένις στη μεγάλη οθόνη ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top