F Star Wars: The Last Jedi trailer: Η σκοτεινή πλευρά της Δύναμης! - FilmBoy Star Wars: The Last Jedi trailer: Η σκοτεινή πλευρά της Δύναμης! - FilmBoy
  • Latest News

    Star Wars: The Last Jedi trailer: Η σκοτεινή πλευρά της Δύναμης!


    Όπως είχε ανακοινώσει βδομάδες πριν ο Mark Hamill, ο Luke Skywalker ντε, το νέο trailer για το Star Wars: The Last Jedi κυκλοφόρησε χθες και μάλιστα, σε αντίθεση με το πρώτο trailer του Απριλίου όπου δεν ξέραμε σχεδόν τίποτα για τη ταινία, σήμερα μάθαμε πολλά πράγματα που προσφέρονται για σχολιασμό.

    Η Rey (Daisy Ridley) προσπαθεί να βρει τον σκοπό της καθώς αγωνίζεται να συνυπάρχει με τους Jedi. 
    Ο τρόπος με τον οποίο μας δίνεται στο trailer, μοιάζει σαν ο Kylo Ren (Adam Driver) να προσφέρεται για να την οδηγήσει στη σκοτεινή πλευρά. 
    Επίσης, φαίνεται ότι υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη ιστορία μεταξύ του Kylo Ren και της μητέρας του, στρατηγού Leia (η συχωρεμένη Carrie Fisher). 

    Για να πάρει τη θέση του ως πραγματικός ‘ένοικος’ της Σκοτεινής Πλευράς, θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του και να σκοτώσει και τους δύο γονείς του. 
    Ο ίδιος ο Kylo Ren λέει: ‘Αφήστε το παρελθόν να πεθάνει, σκοτώστε το αν χρειάζεται. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να γίνεις αυτό που θέλεις.

    Υπάρχουν εμφανείς διαφορές με το πρώτο trailer.
    Εκείνο επικεντρώνονταν περισσότερο στον Rey και στην φωτεινή πλευρά της Δύναμης, με φωνή από τον Luke Skywalker (Mark Hamill). 
    Αυτό το νέο trailer κάνει focus στον Kylo Ren και έχει ένα Voiceover που υποθέτουμε πως ανήκει στον Supreme Leader Snoke (Andy Serkis).

    Κλεφτές ματιές και στα νέα αγαπημένα είδη, τα Porgs, όπως και τους παλιούς αγαπημένους Chewbacca και BB-8. 
    Και βέβαια, ο Finn (John Boyega) και ο Poe (Oscar Isaac) είναι επίσης εδώ.

    Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι η μοίρα των Kylo Ren και Rey είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.
    Περισσότερα θα μάθουμε στις 15 Δεκεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Wars: The Last Jedi trailer: Η σκοτεινή πλευρά της Δύναμης! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top