F Jumanji: Welcome to the Jungle trailer: Όταν το βιβλίο έγινε ...βιντεοπαιχνίδι! - FilmBoy Jumanji: Welcome to the Jungle trailer: Όταν το βιβλίο έγινε ...βιντεοπαιχνίδι! - FilmBoy
  • Latest News

    Jumanji: Welcome to the Jungle trailer: Όταν το βιβλίο έγινε ...βιντεοπαιχνίδι!


    Και αφού είδαμε μια ρέπλικα του Jumanji (Goosebumps) και την σκοτεινή εκδοχή του Jumanji (Ouija), ήρθε η ώρα του επίσημου sequel της κλασικής και αγαπημένης ταινίας του 1995, με τον συχωρεμένο Robin Williams.

    Ωστόσο, στο Jumanji: Welcome to the Jungle υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στο όλο concept.
    Καταρχάς, το μαγικό (και επικίνδυνο) επιτραπέζιο παιχνίδι γίνεται εδώ …βιντεοπαιχνίδι.
    Και αν αυτή η αλλαγή δεν επηρεάζει και πολύ την κυρίως ταινία, αφού είναι απλά το ξεκίνημα της, κάτι άλλο (που ξέραμε πάνω κάτω από τις ανακοινώσεις του cast) ξενίζει πολύ: Οι πρωταγωνιστές δεν είναι πλέον παιδιά, αλλά …παιδιά που μεταμορφώνονται σε ενήλικες!

    Τέσσερις έφηβοι ανακαλύπτουν ένα video game, κάνουν το λάθος να το παίξουν και βρίσκονται σε ένα εχθρικό περιβάλλον της ζούγκλας, με σώματα των avatar χαρακτήρων του παιχνιδιού που οι ίδιοι επέλεξαν στην αρχή.
    Τους υποδύονται οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black και Karen Gillan.

    Το παιδικό βιβλίο του Chris Van Allsburg ήταν πραγματικά μια έξυπνη δικαιολογία για την ταινία να αναδείξει τις υποβλητικές και υπέροχες εικονογραφήσεις του, έτσι η πρώτη ταινία έκανε μια πολύ καλή δουλειά και έγινε αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους.
    Το Jumanji: Welcome to the Jungle από την άλλη, δεν έχει δα και μεγάλες προσδοκίες να φτάσει την πρώτη ταινία ή να μεταφέρει κάτι από το βιβλίο, είναι απλώς άλλη μια kids-friendly adventure που θα δούμε τα Χριστούγεννα.

    Σκηνοθετεί ο Jake Kasdan του Bad Teacher και κάμποσων επεισοδίων του New Girl.
    Στην Αμερική θα το δουν στις 20 Δεκέμβρη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jumanji: Welcome to the Jungle trailer: Όταν το βιβλίο έγινε ...βιντεοπαιχνίδι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top