F Το ενεργό ηφαίστειο Katla γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Trapped! - FilmBoy Το ενεργό ηφαίστειο Katla γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Trapped! - FilmBoy
  • Latest News

    Το ενεργό ηφαίστειο Katla γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Trapped!


    Συνεχίζεται σταθερά η ανοδική πορεία του Baltasar Kormákur (Everest, 2 Guns, The Deep, Contraband) με τον ταλαντούχο Ισλανδό δημιουργό να μη διαπρέπει μονάχα στη μεγάλη αλλά και στη μικρή οθόνη, και μετά την επιτυχία του εξαιρετικού Trapped που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, να ετοιμάζει μία ακόμα σειρά, τελείως διαφορετικού ύφους αυτή τη φορά αλλά πάντα με τη πατρίδα του στο επίκεντρο.

    Τίτλος της θα είναι Katla, το όνομα ενός ενεργού ηφαιστείου στα νότια της χώρας, το οποίο, σύμφωνα με το σενάριο, τα τελευταία δύο χρόνια εκρήγνυται με αποτέλεσμα όχι μόνο καταστροφές αλλά και άλλα περίεργα φαινόμενα όπως μεταλλάξεις, με επιστήμονες από όλο τον κόσμο να έχουν συγκεντρωθεί στο Ρέικιαβικ για να το ερευνήσουν.

    Το Katla ανήκει στο είδος του δυστοπικού δραματικού υπερφυσικού θρίλερ, αποτελεί συμπαραγωγή των Studiocanal, Beta Cinema και Cinemax, θα είναι πολύγλωσσο μιας και αναμένεται να έχεις διεθνές cast,  με τα γυρίσματα να γίνονται στο Λονδίνο και φυσικά σε διάφορες τοποθεσίες της Ισλανδίας.

    Ο Kormákur θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον τον πιλότο, ενώ θα βρίσκεται και στη παραγωγή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το ενεργό ηφαίστειο Katla γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Trapped! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top