F Sandy Wexler trailer: Ο Adam Sandler συνεχίζει να κάνει ...κωμωδίες για το Netflix - FilmBoy Sandy Wexler trailer: Ο Adam Sandler συνεχίζει να κάνει ...κωμωδίες για το Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Sandy Wexler trailer: Ο Adam Sandler συνεχίζει να κάνει ...κωμωδίες για το Netflix


    Συνεχίζοντας την συμφωνία τεσσάρων ταινιών με το Netflix (η πρώτη ήταν το Ridiculous 6), ο Adam Sandler έκανε άλλη μια κωμωδία που μας ταξιδεύει πίσω στο 1994.

    Στο Sandy Wexler, ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός υποδύεται έναν …αλλόκοτο μάνατζερ ταλέντων, με μια από τις ανόητες φωνές που συνηθίζει να κάνει στις ταινίες του.
    Ενώ τα ταλέντα που εκπροσωπεί ο Sandy είναι όλα …ένα κι ένα, η νέα του πελάτισσα Courtney Clarke (Jennifer Hudson) μοιάζει να είναι πραγματικά επιτυχημένη και μάλιστα, την ερωτεύεται.

    Κατά τα άλλα, θα δούμε και πάλι μερικούς από τους διάσημους φίλους του Sandler να υποδύονται τον εαυτό τους, σε ένα είδος γκαλά που διοργανώνεται προς τιμήν του. 
    Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Chris Rock, David Spade, Richard Lewis, Paul Rodriguez, Conan O'Brien, Judd Apatow, ακόμα και ο Vanilla Ice!

    Από την πλευρά της ταινίας, βλέπουμε τον Kevin James ως ένα είδος εγγαστρίμυθου, τον Colin Quinn ως κάποιον φανταστικό κωμικό, τον Lamorne Morris ως παραγωγό δίσκων και τους Nick Swardson και Terry Crews ως ένα περίεργο ζευγάρι πελατών του Wexler. 

    Το trailer που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει κι ένα στοιχείο faux documentary στη ταινία, λες και δεν ήταν αρκετά αλλοπρόσαλλη από μόνη της.
    Το Sandy Wexler βγαίνει στο Netflix στις 14 Απριλίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sandy Wexler trailer: Ο Adam Sandler συνεχίζει να κάνει ...κωμωδίες για το Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top