F Ο Kevin Smith ακυρώνει τα Mallrats 2 και Clerks 3 αλλά ετοιμάζει νέο Jay & Silent Bob! - FilmBoy Ο Kevin Smith ακυρώνει τα Mallrats 2 και Clerks 3 αλλά ετοιμάζει νέο Jay & Silent Bob! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Kevin Smith ακυρώνει τα Mallrats 2 και Clerks 3 αλλά ετοιμάζει νέο Jay & Silent Bob!


    Έχοντας εδώ και χρόνια κόψει επαφές με τα μεγάλα στούντιο, είναι λίγο πολύ γνωστό ότι ο Kevin Smith γυρίζει πια ταινίες για τη πάρτη του, μέχρι προσφάτως, που το όνομά του επανήλθε στη δημοσιότητα λόγω της εισόδου του στο άρμα του The CW αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία επεισοδίων των The Flash και Supergirl.

    Όσο για τα κινηματογραφικά του, επικρατούσε μια ανησυχητική ηρεμία, με τη μοίρα των Moose Jaws, Clerks 3 και Mallrats 2 να βρίσκεται στον αέρα. 
    Μέχρι χτες, που με ένα μακροσκελές μήνυμα στο λογαριασμό του στο facebook έδωσε απαντήσεις σε πολλά.

    Κατ’ αρχάς, Clerks III καπούτ, λόγω της ξαφνικής αποχώρησης από το project ενός εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστών, όπως αναφέρει, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ποιος.
    Το Mallrats 2, που προσφάτως είχε γίνει γνωστό ότι πιθανότατα θα υλοποιηθεί ως τηλεοπτική σειρά, μπαίνει και αυτό στο συρτάρι, αφού όπως αποκαλύπτει, το πλάσαρε σε έξι τηλεοπτικά δίκτυα, χωρίς να καταφέρει να βρει αγοραστή.

    Επίσης αποκαλύπτει, ότι όσον αφορά τα δύο προαναφερόμενα projects, τα χέρια του είναι δεμένα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει με αυτά, μιας και έχει πουλήσει τα δικαιώματά τους πριν από πολλά χρόνια, όπως και των Chasing Amy και Dogma.

    Και ερχόμαστε στα ευχάριστα, με τον Kevin Smith να αποκαλύπτει ότι ολοκλήρωσε το πρώτο draft της νέας ταινίας Jay And Silent Bob Reboot, με την οποία επιστρέφει και επίσημα στο View Askewniverse!
    Παρά τον τίτλο της, η ταινία δεν θα αποτελεί reboot αλλά αντίθετα θα σατιρίζει αυτή ακριβώς τη συνήθεια του Hollywood, βάζοντας του δύο αγαπημένους κεντρικούς ήρωες, τα Jersey Boys του, να επιστρέφουν στο Hollywood για να σταματήσουν ένα reboot της μισητής Bluntman & Chronic Movie.

    Ο δημιουργός έχει ήδη συναντηθεί με τη Miramax, οι οποίοι και ενδιαφέρθηκαν, και αν όλα εξελιχτούν ευνοϊκά, τα γυρίσματα δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.
    Όσο για το Moose Jaws, άκρα του τάφου σιωπή. 
    Μας ενδιαφέρει όμως;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Kevin Smith ακυρώνει τα Mallrats 2 και Clerks 3 αλλά ετοιμάζει νέο Jay & Silent Bob! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top