F Γιατί Αυτόν; - Why Him? - FilmBoy Γιατί Αυτόν; - Why Him? - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί Αυτόν; - Why Him?


    Μπορεί η κόντρα νύφης και πεθεράς να είναι μια ιστορία πιο αρχαία κι απ’ το χώμα που πατούμε, όμως και οι κόντρες γαμπρών και πεθερών δεν πάνε πίσω, αφού κανένας πατέρας δε θέλει να δει τη πριγκιπέσα του να πέφτει στα χέρια του λάθος άνδρα. 
    Αυτή τη κλασσική κόντρα, με ένα μικρό twist θα δούμε στη νέα κωμωδία Why Him?.

    Η Stephanie (Zoey Deutch, Dirty Grandpa) είναι ευτυχισμένη με το νέο της έρωτα και φέρνει την οικογένειά της, τους γονείς της και τον μικρό αδερφό της, για να τους τον γνωρίσει. 
    Ο φίλος της, ονόματι Laird (James Franco, Every Thing Will Be Fine) είναι ένας δισεκατομμυριούχος και διάσημος νεαρός, ακατάπαυστα και ανεξέλεγκτα βρομόστομος, τρελούτσικος και αθεράπευτα ειλικρινής, που γοητεύει την οικογένεια, εκτός του …μπαμπά. 

    Όταν ο Laird εκμυστηρεύεται στον μέλλοντα πεθερό (Bryan Cranston, Trumbo) ότι θα ζητήσει τη κόρη του σε γάμο, ο μπαμπάς ξεκινάει εκστρατεία για να τον εμποδίσει. 
    Θα τα καταφέρει;



    Το σενάριο έχουν γράψει οι Ian Helfer (The Oranges) και John Hamburg (I Love You, Man), με τον δεύτερο να βρίσκεται και στη καρέκλα του σκηνοθέτη. 

    Το «Γιατί αυτόν;» ήταν μία ιδέα που προέκυψε στα «κλειστοφοβικά» γυρίσματα της ταινίας “The Watch” το 2012, όταν οι παραγωγοί αποφάσισαν να γυριστεί η επόμενη ταινίας τους κάπου στη Χαβάη. 

    Η ιδέα μεταφέρθηκε στον John Hamburg, ο οποίος ξανάγραψε το σενάριο, με μία… μικρή αλλαγή. 
    Η ταινία δεν θα γυριζόταν στη Χαβάη.

    Στους κινηματογράφους από 29 Δεκεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί Αυτόν; - Why Him? Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top