F Passengers - FilmBoy Passengers - FilmBoy
  • Latest News

    Passengers


    Ήταν Νορβηγός τηλεσκηνοθέτης. 
    Με μόλις τρεις ντόπιες κινηματογραφικές ταινίες στο ενεργητικό του, παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Hollywood, όπου με τη πρώτη χτυπάει jack pot, οδηγώντας το The Imitation Game μέχρι τα Όσκαρ. 

    Μέσα σε μια δεκαετία, ο Morten Tyldum έφτασε από τα τηλεοπτικά στούντιο του Όσλο να βρίσκεται στη λίστα με τους πιο πολλά υποσχόμενους σκηνοθέτες του πλανήτη. 

    Αν ήσασταν στη θέση του, τι θα κάνατε; 
    Μα φυσικά θα παίρνατε τους δύο πιο hot ηθοποιούς της εποχής και τους στέλνατε σε ένα ταξίδι στο διάστημα!

    Το αστρόπλοιο Starship Avalon βρίσκεται στο διάστημα οδηγώντας τους 5.259 επιβάτες του στον πλανήτη Homestead II. 

    Ενώ όμως το ταξίδι διαρκεί 120 χρόνια, δύο από τους θαλάμους που συντηρούν τους επιβάτες ξεκλειδώνουν μόλις στα 30 χρόνια, με την Aurora (Jennifer Lawrence, X-Men: Apocalypse), μια δημοσιογράφο από τη Νέα Υόρκη και τον Jim (Chris Pratt, The Magnificent Seven), έναν μηχανολόγο μηχανικό από το Ντένβερ, να ξυπνούν και να βρίσκονται ολομόναχοι στο σκάφος.


    Οι δυο τους συνειδητοποιούν ότι είναι κυριολεκτικά καταδικασμένοι αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να “ξανακοιμηθούν” και θα έχουν πεθάνει πολύ πριν φτάσουν στο προορισμό τους. 

    Όμως αυτό είναι ένα μονάχα από τα προβλήματά τους, αφού ανακαλύπτουν ότι η βλάβη που ξεκλείδωσε τους θαλάμους τους, δεν ήταν ακριβώς βλάβη, και ολόκληρο το σκάφος βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

    Το πρωτότυπο σενάριο του Passengers έχει γράψει ο Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange) και στο cast συναντάμε και τους Michael Sheen, Laurence Fishburne και Andy García.

    Στους κινηματογράφους από 29 Δεκεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Passengers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top