F Review: Άτακτος παππούς - Dirty Grandpa - FilmBoy Review: Άτακτος παππούς - Dirty Grandpa - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Άτακτος παππούς - Dirty Grandpa




    Ένας «βολεμένος» δικηγόρος και μελλόνυμφος αναλαμβάνει να οδηγήσει τον παιχνιδιάρη παππού του στη Φλόριντα, για να απολαύσει τις διακοπές του μετά την πρόσφατη χηρεία του.

    Ο συντηρητικός Jason (Zac Efron, We Are Your Friends) έχει προ πολλού συνθηκολογήσει κι έχει ξεχάσει τον παλιό, πραγματικό εαυτό του. 

    Ο παππούς Dick (!) (Robert De Niro, Joy)  αποδεικνύεται σιγανό ποταμάκι και προκαλεί απίστευτους μπελάδες στον «αποστειρωμένο» εγγονό του, ενώ τσιγκλάει τον απωθημένο του εαυτό. 

    Οι ετερόκλητοι χαρακτήρες καλούνται να συνυπάρξουν και να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον, κατά τη διάρκεια του τρελού ταξιδιού τους.

    Ακούγεται πολύ καλύτερο απ’ ότι πραγματικά είναι… 
    Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα τελευταία χρόνια, ο De Niro έχει βαλθεί να μας κάνει να «ξεχάσουμε» τις σπουδαίες του ερμηνείες και τις θρυλικές ταινίες, όπου έχει σημαδέψει με την παρουσία του. 



    Το γεγονός και μόνο πως το όνομά του συνδέεται με μία ταινία γεμάτη χοντροκομμένο κολεγιακό χιούμορ, διαγωνισμούς αλκοόλ και «μούσκουλων» και κακόγουστα αστεία με πορδές, προστυχιές και χωρίς καθόλου έμπνευση, αποτελεί αιτία λύπησης και απογοήτευσης. 

    Ακόμη κι αν κάνει ό,τι μπορεί, για να προσδώσει ενδιαφέρον στο ρόλο του.

    Ο Dan Mazer (I Give It a Year) διεκπεραιώνει ένα ανεκδιήγητο σενάριο που ενοχλεί με την προχειρότητα και την έλλειψη μέτρου και καινοτομίας και ο θεατής αναρωτιέται γιατί μπήκε στην αίθουσα και ακόμη δεν έχει φύγει…

    Στους κινηματογράφους από 14 Απριλίου.

    Γιώργος Κόνιαρης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Άτακτος παππούς - Dirty Grandpa Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top