F Licensing Expo 2014: Teaser posters για τα blockbuster και animation ως το 2016! - FilmBoy Licensing Expo 2014: Teaser posters για τα blockbuster και animation ως το 2016! - FilmBoy
  • Latest News

    Licensing Expo 2014: Teaser posters για τα blockbuster και animation ως το 2016!


    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η Licensing Expo, με τη φετινή διοργάνωση του 2014 να λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας.

    Τα κινηματογραφικά στούντιο δεν έχασαν ευκαιρία λοιπόν και παρουσίασαν για μια ακόμη χρονιά τα πρώτα tease από αρκετές πολυαναμενόμενες και πολυδάπανες υπερπαραγωγές που θα δούμε μέχρι και το 2016.

    Ανάμεσα στα blockbuster/action movies, animation και κωμωδίες που περιμένουμε, περιλαμβάνονται τα πρώιμα poster/αφίσες των Batman v Superman: Dawn of Justice (δηλαδή όχι ακριβώς Man of Steel 2 αλλά περισσότερο Justice League: Prologue), του 3ου και τελευταίου μέρους από το The Hobbit, ή μάλλον της prequel τριλογίας του Lord of The Rings με τίτλο The Hobbit: The Battle of The Five Armies (αντίο στον παλιό τίτλο There and Back Again), το Fast & Furious 7 με τα καγκουροκλαρίνα να ετοιμάζονται για τον ύστατο κινηματογραφικό αποχαιρετισμό στον αποθανόντα Paul Walker (και με Jason Statham για νέο κακό ...FUCK YEAH!), τους 3ους G.I. JOE από τους οποίους αποχώρησε ο σκηνοθέτης John M.Chu (φαίνεται θα είπε "τσου" σε ένα ακόμη sequel, προτιμώντας την άλλη μεταφορά από παλιό καρτούν, το..."Jem and The Holograms"), ενώ θα πάθουμε Tom Cruise-ality με το 5o Mission Impossible, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie (Jack Reacher) και με επιστροφή του Jeremy Renner.

    Από κει και πέρα, έχουμε το Mortdecai με τον Johnny Depp, την μεταφορά της αγαπημένης σειράς εφηβικών τρομοβιβλίων Goosebumps (αξέχαστη η τηλεοπτική σειρά των 90's που προβλήθηκε από το κανάλι του ANT1), τη μεταφορά του διάσημου card game Magic: The Gathering, την κινηματογραφική διασκευή των action figures Max Steel, το 3ο Night at the Museum με υπότιτλο "Secret of the Tomb" μέχρι και το επόμενο Planet of the Apes που θα διαδεχθεί το Dawn of The Planet of The Apes και το περιμένουμε το 2016.

    Στα αξιομνημόνευτα και το θηριώδες Jurassic World, τα stands/αγαλματίδια του νέου Terminator, ενώ το sequel του Ted ας ελπίζουμε πως θα είναι εξίσου απολαυστικό όσο η πρώτη ταινία, γιατί στο A Million Ways to Die in The West δεν μας τα είπε και τόσο καλά ο κύριος McFarlane.

    Τέλος, από-ψηφιακό κυρίως-animation θα έχουμε νέο cgi animated Asterix (βασισμένο στην "Κατοικία των Θεών" και γυρισμένο σε στερεοσκοπικό 3D), τα διαχρονικά Peanuts του Charles Schultz,  τα ...Angry Birds, τα sequel των Hotel Transylvania, Ice Age 4 (κι άλλο;), τη νέα ανώνυμη μέχρι στιγμής ταινία από τους δημιουργούς των Despicable Me όπου φαίνεται να πρωταγωνιστούν τρία ζώα (δύο σκυλιά και ένα κουνέλι), αλλά και το spin-off των θεότρελων Minions που αναμένεται να μας 'κάψει' και να μας εθίσει ακόμα χειρότερα ("παπόι, παπόι").

    Όπως βλέπετε χαμός από sequel και spin-off...

    * Aυτή η μεταφορά του ...Captain Planet αργεί ακόμα;;;


    Kostas Tsokos.























     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Licensing Expo 2014: Teaser posters για τα blockbuster και animation ως το 2016! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top