F The Broken Key trailer: Πόσοι κινηματογραφικοί θρύλοι χωράνε σε μια ταινία; - FilmBoy The Broken Key trailer: Πόσοι κινηματογραφικοί θρύλοι χωράνε σε μια ταινία; - FilmBoy
  • Latest News

    The Broken Key trailer: Πόσοι κινηματογραφικοί θρύλοι χωράνε σε μια ταινία;


    Τρεις θρύλοι της …straight-to-DVD βιομηχανίας που έλαμψαν στα βιντεοκλαμπάδικα της αγαπημένης δεκαετίας του 80 και του 90, και άλλοι δύο ...απλά θρύλοι το παγκόσμιου σινεμά, συναντιούνται σε μια ...μάλλον cult sci-fi ταινία δράσης, με τίτλο The Broken Key.

    Πρόκειται για ένα περίεργο sci-fi mashup που περιλαμβάνει ιστορικά αντικείμενα, σύγχρονη τεχνολογία και fantasy στοιχεία, και εξελίσσεται …στο μέλλον, σε μια εποχή που το χαρτί έχει γίνει ένα σπάνιο υλικό, ‘πολυτέλεια’ για τον κόσμο, και η εκτύπωση χαρτιού έγκλημα!

    Ο κύριος χαρακτήρας είναι ένας Βρετανός μελετητής του αρχαίου Ιταλικού πολιτισμού, ο οποίος παγιδεύεται σε μια σειρά δολοφονιών που τον οδήγούν  ‘στο μονοπάτι που εντόπισαν πολλά χρόνια πριν, ο Dante Alighieri και ο ζωγράφος Hieronymus Bosch’. 

    Πρωταγωνιστούν ο Rutger Hauer, ο Michael Madsen και ο Christopher Lambert, ενώ στο cast βρίσκουμε και την Geraldine Chaplin, τον Franco Nero και τον William Baldwin.

    Το The Broken Key είναι Ιταλική παραγωγή, σκηνοθετημένη από τον Ιταλό Louis Nero, και θα βγει στις Ιταλικές αίθουσες το Νοέμβριο, ενώ στην Αμερική ακόμη δεν έχει βρει διανομή.
    Το trailer έχει …το ενδιαφέρον του.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Broken Key trailer: Πόσοι κινηματογραφικοί θρύλοι χωράνε σε μια ταινία; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top