F Ημερομηνίες για τη μεταφορά του Warcraft στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy Ημερομηνίες για τη μεταφορά του Warcraft στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Ημερομηνίες για τη μεταφορά του Warcraft στη μεγάλη οθόνη


    Τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου είχατε μάθει από εδώ τις πρώτες φήμες για το καστ της μεταφοράς του Warcraft.

    Colin Farrell και Paula Patton είχαν δεχθεί προτάσεις για ρόλους όπως και οι Paul Dano, Anton Yelchin, Travis Fimmel και Anson Mount.

    Από το μέτωπο εκείνο δεν έχουμε μάθει ακόμα κάποια επίσημη εξέλιξη, μάθαμε όμως ποια θα είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας την οποία ανακοίνωσε και επίσημα η Legendary Pictures.

    18 Δεκεμβρίου του 2015 μπορούμε να το περιμένουμε στις σκοτεινές αίθουσες σε διανομή της Universal και θυμίζουμε πως τη σκηνοθεσία για τη μεταφορά του ΜΜΟRPG (
    Massively multiplayer online role-playing game) της Blizzard, έχει αναλάβει ο Duncan Jones ("Moon", "The Source Code") με παραγωγούς τους Thomas Tull και Jon Jashni της Legendary Pictures (Man of Steel, Pacific Rim, 300) και τους Charles Roven, Alex Gartner των Blizzard και Atlas Entertainment.

    Η παραγωγή θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τον Γενάρη του 2014 και με νέο Star Wars, Superman/Batman και Avengers 2, το 2015 προβλέπονται ...blockbuster-ικά μεγαλεία.


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ημερομηνίες για τη μεταφορά του Warcraft στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top